Ahoj holky!
Tak jsem se těšila na sraz do Valmezu a nakonec me prekvapila návštěva,tak jsem se tam nedostala....Snad bude brzy zase nějaký,at získám co nejvíc informací.Já jsem se v sobotu ráno vzbudila a řekla jsem si,že když je toho 1.prosince a prosinec je prý měsícem zázraků začnu všechno trochu jinak.Udělala jsem doma generální úklid celého bytu!za 5 hodin nebylo co řešit a víte co?připadala jsem si jako bych byla o 5 kg lehčí.Sice máme byt nový 3 měsíce,ale vždy je co uklízet.

Momentálně hledám práci,tak jsem si dnes udelala relax den s návstevou a k veceru našla par nabídek a rozeslala životopisy.10.prosince fičím konečne do bariatrické poradny a to bude další krok meho noveho života a měsíce zazraku....Ale to hlavní...Rozhodla jsem se ,že si zitra pujdu koupit deník...a začnu si to všechno psát.....ještě mám kus cesty před sebou než nastane den D,ale az jednou bude tahle moje etapa života za mnou,zbyde mi deník,který budu jednou s úsměvem číst....Takže motto pro zítřejší den?
"Každý den je pro nás nová výzva!"
Tak hezký adventní večer.
6.6.2013 PLIKACE prim.Bařinka Valmez
Odlozeno kvuli nachlazeni a nedost. zhubnuti pred opkou na 13.6.2013, 136kg,v den nastupu 131kg.