Všechny vás tady srdečně zdravím a hlásím,že jsem z nemocnice doma a sama bez bandáže a jsem tak moc ráda že vše proběhlo bez komplikací a 3.1 2013 jdu na konzultaci s panem prim.ohledně další operace a to bypassu.Musím vám říct ,že jsem se pěkně klepala ,když mi operatér řekl abych se nedivila pokud se po narkoze probudím na jipce.V 6 z 10 případů při vyndavíní bandu nastane komlikace v podobě vrostlé hadičky která při vyndavání udělá ďurku do žaludku.Není to prý nic vážného,protože s tím počítají a jsou na to připraveni.Znamená to jen 2 stehy na stěně žaludku a 2 dny v nemocnici navíc.Bála jsem se otevřít oči kde se probudím a hurááá bylo to tam odkud mě odvezli.Bylo mi řečeno,že band by měl jít do 5 let ven,že není napořád.V Iscare mi kdysi totiž řekli pravý opak a to že neškodí a je tam napořád.Koukám jako blázen jak se to tady hádá a je mi z toho všelijak,jsme přeci na jedné lodi jen operovaní na různých místech a různými lékaři a tak se logicky i jejich názory a postupy mohou lišit.Neschazuji žádnou z metod ani operací,mohu jen podle vlastní zkušenosti něco doporučit a něco naopak,ale i když já mám zkušenost takovou jakou mám,tak jinýmu to naopak může vyhovovat.Vše je nakonec stejně na nás ,na každým osobně a na jeho rozhodnutí,toto forum není forum lékařů a má nám právě v tom rozhodování pomoci,protože mi si to tady prožili a prošli tím,neznáme to jen z brožurek a odborných knih.Za mě osobně můžu 100% říct mě band nefungoval,nepřejídala jsem se ,naopak hladověla a přesto nehubla,proto jsem já ráda, že je pryč a já za pomocí lékařů hledám správnou cestu pro mně.Michale,moc smutné čtení od tebe a veliký respekt před tebou ode mně.Neměl jsi to a tvá rodina vůbec lehký a z malého kluka se moc brzo musel stát velký chlap.Mamka a teť tvoje milá musí být na tebe pyšný,jsi zkrátka chlap do nepohody a ty jsou vzácní(mám štěstí a jednoho s podobným osudem mám doma).Mějte se tu hezky a prďte na zbytečný hádky,život je krátký a žádný z nás nesnědl Šalamounovo hovno ,aby měl na všechno patent a nemohl se plést.Tak čus lidi a pevný nervy jak na hubnutí,tak na předvánoční stres.
_________________  42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek. 2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg. 2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec
|