Dobrý den, huráááááá, tak jsem zvládla gastroskopii.

To je pro mě, která nikdy nemarodila VELKÝÝÝ úspěch. Chválili mě, jak jsem šikovná, dokud mi nezačala chrstat proudem z nosu krev. To se lekli, že někde něco provedli a já je s náhubkem v puse nemohla utěšit, že je to u mě zcela normální stav, který se opakuje několikrát do týdne.
Ale jinak to proběhlo dobře, tento lékař mě zná z návštěv s klienty, ještě, když jsem pracovala s mentálně postiženými, tak to bylo takové víc uvolněné.
Ordinoval v půjčené ordinaci dětské lékařky. Už když mě sestřička aplikovala znecitlivující spray jsem ji upozornila, že asi umřu, tak pan doktor upozorňoval, že jsem ho vždycky zlobila a ráda děsila. Když jsem chtěla hračku, když budu hodná, okolo mě ji ležela spousta, tak mi oznámil, že nic nedostanu, protože si s nimi hraje, když je sám v ordinaci. A pak jsme si do toho pustili. Prý není za jeho život ženské, do které by to nedostal. A dostal. No nic moc, ale dalo se to vydržet.

Teda ta gastroskopie. Pan doktor je starej zvrhlík, ale jak je známo, pes, který štěká nekouše.
Ale doopravdy jsem ráda, že to mám za sebou.

Tak pa a mějte se tady všichni zatím krásně. V tom poslední hektickém období nemám čas, pokud nemám klid na noční sem ani vlézt a něco si od vás přečíst. Do vánočního shonu mi těžce onemocněla tchyně, takže nemám čas myslet na nic jiného. A je to dobře, protože až teď jsem si uvědomila, že už za měsíc možná půjdu pomalu domů z nemocnice.