Petra74 tak já mám podobný zážítek s tchánem. Když jsem se u nich svlíkla z bundy. Vzal mě za ruku a začal mě obhlížet. Sem si nejprv myslela, že mám někde něco nalepenýho nebo tak něco a on pak povídá. Páni ty se úplně ztrácíš

. A dcerám řekl: Holky nevoďte si domů žádný kluky, máte tam konkurenci

. Neviděli mě asi měsíc, takže úbytek "jen" 4 kg, ale měla jsem na sobě menší oblečení

. A celý den mi pořád říkal, jak mi to moc sluší. Taky nikdo z nich o operaci nic neví. Bylo to moooc příjemné.
Ines menstruace se vůbec neboj. Já šla normálně s tamponem a problém nebyl. Jen jsem jim to ze strachu několikrát opakovala, všechno proběhlo normálně v pohodě. Nevím sice kam jdeš na operaci, ale v Turnově to nevadilo. Hlavně klid a jen pozitivní myšlenky. Žádné, že počítáš s nejhorším a pak budeš mile překvapena. Hezky počítej s tím, že vše proběhne úplně v pohodě, on pozitivní přístup je taky hodně důležitý. Já se na operaci doslova těšila a vůbec jsem si nepřipouštěla, že by mohlo být něco špatně. Doktůrkovi jsem věřila. No a probudila jsem se a vyděsila se, že mi nic neoperoval, protože mě nic nebolelo a bylo mi dobře. Je fakt, že kontrolní RTG byl hnus, ale jinak pohoda. Takže pozitivně, pozitivně a bude to určitě v pohodě. Držím palce.
Všem přeji krásného SILVESTRA. V NOVÉM ROCE HODNĚ ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ, POHODY A HODNĚ ODHOZENÝCH KILEČEK.