Krásný večer z moravského venkova!
šusterko, já tam nechala 4,5 kila. To byli větší přeborníci. A přitrom jsem nakonec jedna z mála přehublých. Počáteční hubnutí s celkovým hubnutím fakt vůbec nesouvisí!!!
kytice, já jsem se toho moc obávala, protože můj muž je nepřítel chirurgických řešení čehokoliv, a stejně jsem byla odhodlaná postavit ho před hotovou věc. Proto mě celkem mile překvapilo, že mi to vůbec nerozmlouval a velmi mě podporoval. Pochopil, že obezita mi působí velké zdravotní problémy, které nesou větší nebezpečí, než je riziko operace. Ale ne každý to chápe - naši blízcí se o nás bojí. A často si myslí, jako třeba moje matka, že by stačilo jen málo - "trochu se hýbat a upravit jídelníček" - ona vážně věří tomu, že bych to dokázala bez operace.... věří mi víc, než já sama sobě - protože já VÍM, že zhubnout bez operace jsem dokázala (a ne jednou), ale že trvale si váhu udržet bez operace by bylo nad moje síly... a i kdyby.... ten doživotní stres z toho, co všechno nemůžu.... ten strach, že selžu.....! Zlatá operace!!!!

27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
CARPE DIEM!