fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 16 srp 2025 08:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ
PříspěvekNapsal: 18 led 2013 18:27 

André
ta paní je feťačka, získává tak morfin ...
debata kolem tohoto příspěvku viewtopic.php?f=17&t=1533&p=140309&hilit=fe%C5%A5a%C4%8Dka#p140309

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 18 led 2013 18:28 

No jak to vysvětlit tomu mému beranovi,asi ho potom vzít sebou k lékaři...

38.roků,měřím 164cm,milující manžel a dva puberťáci, každý jiný,starší-bude mu 20. postižený a mladší- je náš benjamínek,protože i když je mu 15,tak ho máme teprve půl roku oficiálně ve vlastní péči

PříspěvekNapsal: 18 led 2013 19:40 

Takže děkuji za odkaz a shlédnutí 13.komnaty,jsem byla na koni já... poslala jsem to chlapovi na skyp a on ještě něž si to prohlédl nebo jen koukl já nastartovala .. ty nevíš jaké je to nosit přes 100kg,jaké je to cvičit když ti bolí klouby... nakonec jsem ukončila tím že o tom s ním mluvit budu jak se koukne na tu 13.komnatu zašla jsem k pc a mezi dveřmi mi jen řekl dobrá vidím že si stojíš na svém a vše kolem toho zákroku si sám přečtu takže mu jdu ještě poslat na skyp odkaz na tyto stránky i na přímo bandigklub.Jen jsem ještě oznámila že jsem svéprávna a našim a ostatním to oznámím po zákroku,měla jsem už operaci se žlučníkem,takže jim mohu říci že mne opět zlobí... že jdu do nemocnice s ním,nic mne nezasttaví zatím tu budu dál číst vše o opkách a děkuji za vzácné informace,jak přesvědčit mého muže

38.roků,měřím 164cm,milující manžel a dva puberťáci, každý jiný,starší-bude mu 20. postižený a mladší- je náš benjamínek,protože i když je mu 15,tak ho máme teprve půl roku oficiálně ve vlastní péči

PříspěvekNapsal: 18 led 2013 19:51 

André super,první bitvu jsi vyhrála.Přesně něco podobného jsem včera radila kytici.Ty chlapi se o nás bojí a potřebují delší čas ,aby schroupali dostupný informace a srovnali si vše v hlavě.Uvidíš,že v něm nakonec budeš mít velikou oporu,byl možná sám překvapený,jaký trápení ti ty kila navíc způsobují,teť když ví tak tě podrží.Mám radost s tebou obejít ho by bylo na nic,člověk potřebuje podporu a spojence v rodině.

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 18 led 2013 19:52 

André
Ukaž mu tohle http://sklizen.rajce.idnes.cz/Nase_uspechy/
a pojď si už povídat do kavárny viewtopic.php?f=17&t=815&start=36945
toto je představovací chlívek

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 03:41 

Annax píše:
ájo
Zkušenosti s iscare nejsou nic extra. Klinika i operace OK, ale v případě eventuálních následných komplikací odmítají cokoliv řešit.
viewtopic.php?f=18&t=1008

více tu čti, je tu spousta informací - jak daleko máš třeba Turnov?

Annax: Ahojky děkuji za odpověď.Jj koukala jsem že názory na ISCARE nejsou moc valné.Jsem z Teplic takže Turnov to je dálka.Praha je prostě nejblíž.No uvidíme snad budu mít štěstí a vše klapne jak má.Já už jsem tam objednaná 25.1.konzultace a 12.a13.2. "kolečko" Ještě ale nejsem rozhodnutá jaký ze zákroků si vyberu.Váhám mezi tubulizací a "baipasem" vážím 120kg a měřím 175-7 nevím přesně a tak bych potřebovala dolů sundat minimálně 50kg. :roll: Poradíš mi prosím co je lepší a taky bezpečnější? Jo a taky se chci zeptat,byť budu za blbku,co je to /tak a teď jsem to zapomněla/ tušim abdominoplastika? odstranění nadbytečné kůže?To jistě není hrazené pojištovnami ,že ? :D :P

10.4.2013 termín TUBU prim.Svoboda.nástup se 114kg.
Reoperace "Baypas": Jablonec 9.2.2016

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 05:42 

AJO
tak pokud se rozhoduješ mezi tubu a bypassem, raději jeď do toho Turnova, kde jezdí holky z druhé strany republiky...
v Iscare žijou bandáže a teď už snad i plikace a jít tam na opku jakou se rozhoduješ, to by si byla pokusný králík, jestli jim tvá opka vyjde nebo ne protože o tubu a bypasse z Iscare jsem tady snad ještě nečetla... :shock:
zachraň si raději život a utíkej do UVN k prof. Kasalickému nebo ten Turnov... nestraším tě, ale opravdu v Iscare dělají hlavně plikace a bandy, tubu a bypass už jsou vážnější opky a je to jak sázka do loterie... :wink:
plastiku řeš až po opce, ještě máš na to dost času :wink: zatím některé plastiky pojišťovny hradí :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 10:09 

AJO
koukám, že Romana z kafemlýnků (původně z bandingfora) byla rychlejší svou soukromou zprávou :D a jasně, že když se jim povedla Romana, povedeš se taky :roll: ... logické, nééé?
no tak je to na tobě, v tom případě můj předchozí příspěvek ber za bezpředměntný protože na mlýnkách Iscare vychválí do nebe a problémy u nich prostě neexistují a lidi s komplikacema utíkající z kliniky taky ne... protože je to polomrtvé forum utíkajících lidí třeba oživit a nováčci se hodí :D tak si byla taky lapena :D :D :D
a proč nedoporučujeme Iscare pochopíš až případě, když se začteš do fora a strávíš nad čtením několik dní a nocí... pak nebudeš mít zkreslené informace ale pravdivé informace :wink:
přeji teda hodně štěstí :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 13:56 

Mattoni píše:
AJO
koukám, že Romana z kafemlýnků (původně z bandingfora) byla rychlejší svou soukromou zprávou :D a jasně, že když se jim povedla Romana, povedeš se taky :roll: ... logické, nééé?
no tak je to na tobě, v tom případě můj předchozí příspěvek ber za bezpředměntný protože na mlýnkách Iscare vychválí do nebe a problémy u nich prostě neexistují a lidi s komplikacema utíkající z kliniky taky ne... protože je to polomrtvé forum utíkajících lidí třeba oživit a nováčci se hodí :D tak si byla taky lapena :D :D :D
a proč nedoporučujeme Iscare pochopíš až případě, když se začteš do fora a strávíš nad čtením několik dní a nocí... pak nebudeš mít zkreslené informace ale pravdivé informace :wink:
přeji teda hodně štěstí :wink:

Ahojky,holky hledám prostě informace.Hledám je všude jak na mlýnkách,tak tady.Nechci a nebudu na té či oné straně. :wink: Jsem nestranná názor si udělám sama a nechám si ho pro sebe.Nebudeme přeci mezi sebou bojovat.Máme stejný problém tak jsme přeci na jedné lodi ať nám to dělají tam či tam.Měli bychom se podporovat a né řešit spor která klinika je lepší.Je to asi prostě věc názoru.Já už jsem v ISCARE objednaná.Měnit už nic nebudu.Nezbývá mi tedy nic než doufat,že to dopadne dobře. :) Jen jsem se chtěla dozvědět o přednostech té či oné operace.Něco o té kůži,jestli se stíhá upravovat s tělem a nebo jestli je plastika vždy nutná a taky různé vychytávky co se týče jídelníčku a tak :) Jestli ale vadí že navštěvuji obě fóra tak to je mi líto. :? :) Zatím papa a hodně dalších úspěchů.také doufám že bude vše OK a já budu také šikula jako většina z vás :D

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 14:19 

AJO

proto to chce číst a dojdeš sama ke svému názoru...

co se týká Iscare, stačí se mrknout na to, kolik uživatelů z bandingfora tam chodí na kontrolu :arrow: viewtopic.php?f=18&t=1008 oproti třeba Turnovu :arrow: viewtopic.php?f=18&t=1036

Já měla termín v UVN u prof. Kasalického, ale byl zrušen pro jinou volbu nemocnice, nikde nemám termínem uvázanou kouli na noze :wink:

o tubulizaci více zde :arrow: viewtopic.php?f=42&t=1020 vše je jasně a krásně popsáno, hlavně zážitky, emoce, zkušenosti a to na několika stánkách, ze kterých si sama můžeš dál usoudit, zda opku chceš či ne...
co se týká bypassu :arrow: viewtopic.php?f=43&t=969 opět několik stránek zkušeností...

a co se týká výběru kliniky či nemocnice, jsem toho názoru, že určitě bych šla tam, kde mají léta praxe s určitou opkou a né tam, kde se na mě budou učit... asi tak... :wink:

pokud působím jako potrefená husa, co zahejkala a napsala několikaleté zkušenosti, tak neber příspěvek vážně... :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 15:21 

Mattoni píše:
AJO

proto to chce číst a dojdeš sama ke svému názoru...

co se týká Iscare, stačí se mrknout na to, kolik uživatelů z bandingfora tam chodí na kontrolu :arrow: viewtopic.php?f=18&t=1008 oproti třeba Turnovu :arrow: viewtopic.php?f=18&t=1036

Já měla termín v UVN u prof. Kasalického, ale byl zrušen pro jinou volbu nemocnice, nikde nemám termínem uvázanou kouli na noze :wink:

o tubulizaci více zde :arrow: viewtopic.php?f=42&t=1020 vše je jasně a krásně popsáno, hlavně zážitky, emoce, zkušenosti a to na několika stánkách, ze kterých si sama můžeš dál usoudit, zda opku chceš či ne...
co se týká bypassu :arrow: viewtopic.php?f=43&t=969 opět několik stránek zkušeností...

a co se týká výběru kliniky či nemocnice, jsem toho názoru, že určitě bych šla tam, kde mají léta praxe s určitou opkou a né tam, kde se na mě budou učit... asi tak... :wink:

pokud působím jako potrefená husa, co zahejkala a napsala několikaleté zkušenosti, tak neber příspěvek vážně... :wink:

Ne ne Matonko vůbec si nemyslím nic o potrefených a vůbec ne o husách :D :lol: :lol: To že se tu dají číst i zápory,je také určitě dobře.O tom je diskuse.Já to mám spíš tak že jsem se rozhodla pro kliniku.Je to pro mne nejblíž a tak do toho prostě půjdu tam.I kdybych si nakonec měla nechat udělat bandáž jestli jim tam jde nejlépe.Prostě nevím.Asi jsem blázen viď?Ani nevím jestli je na bandáži něco špatného.Četla jsem tu taky spoustu chvály a spokojenosti a banáží. Já fakt nevím.Chci prostě být zase hubená a mladá "dáma" :lol: Ne že v mých 37letech a 120kg vypadám jak moje matka :wink: Prostě chci zásadně změnit svůj nynější život.Udělat tu tlustou čáru jak tady píšete :)

PříspěvekNapsal: 19 led 2013 15:33 

AJO

budu upřímná, blázen budeš, pokud půjdeš do bandáže, jen si to přečti :arrow: viewtopic.php?f=52&t=971 a zde přímo příspěvek lékaře :arrow: viewtopic.php?p=144320#p144320

operaci si volíš jen ty sama, tam, kde tě budou přesvědčovat, že toto je pro tebe to nejlepší, je špatné... ty s tou operací budeš žít, ty sama si chceš pomoct a v tomto případě máš možnost volby... a kde ti to budou vymlouvat, že bypass ne ale bandáž ano, jdi pryč, protože jim nejde o pacienta ale o kliniku a statistiky, kterými chtějí dokázat, jak jsou dokonalí... už ale zapomínají na lidi, co od nich utíkají, protože lidem zničily zdraví zmařenou operací... o těch lidech se ví a když se začteš, příjdeš na ně... ale je to jen špetka těch, co to dokázaly veřejně napsat... ostatní na to sílu nemají...

a pojď si povídat do kavárny :arrow: viewtopic.php?f=17&t=815&start=36990 tady se jen představujeme :wink:

Obrázek

Předmět příspěvku: biliopankreatická diverze
PříspěvekNapsal: 28 led 2013 13:25 

ahoj, jsem tu nováček a chci se zeptat, zda má někdo zkušenosti s bpd, tuto operaci mi nabídli na ob.klinice a já pořád nevím, jestli to není až moc radikální, rposím pomožte mi s rozhodováním. :wink:

PříspěvekNapsal: 28 led 2013 13:30 

Martino12
Ahoj, vítej mezi námi. Přesunula jsem Tvůj příspěvek sem.
Ano, biliopankreatická diverze je hoooodně radikální zákrok.
Napiš nám něco o sobě - proč se doktor rozhodl takto?

PříspěvekNapsal: 28 led 2013 18:42 

martina12
vítej mezi námi a připojuji se k Annax, proč Ti byla nabídnuta bpd? jaká je tvá váha a výška?

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina