Mattoni píše:
AJOkoukám, že Romana z kafemlýnků (původně z bandingfora) byla rychlejší svou soukromou zprávou

a jasně, že když se jim povedla Romana, povedeš se taky

... logické, nééé?
no tak je to na tobě, v tom případě
můj předchozí příspěvek ber za bezpředměntný protože na mlýnkách Iscare vychválí do nebe a problémy u nich prostě neexistují a lidi s komplikacema utíkající z kliniky taky ne... protože je to polomrtvé forum utíkajících lidí třeba oživit a nováčci se hodí

tak si byla taky lapena
a proč nedoporučujeme Iscare pochopíš až případě, když se začteš do fora a strávíš nad čtením několik dní a nocí... pak nebudeš mít zkreslené informace ale pravdivé informace
přeji teda hodně štěstí

Ahojky,holky hledám prostě informace.Hledám je všude jak na mlýnkách,tak tady.Nechci a nebudu na té či oné straně.

Jsem nestranná názor si udělám sama a nechám si ho pro sebe.Nebudeme přeci mezi sebou bojovat.Máme stejný problém tak jsme přeci na jedné lodi ať nám to dělají tam či tam.Měli bychom se podporovat a né řešit spor která klinika je lepší.Je to asi prostě věc názoru.Já už jsem v ISCARE objednaná.Měnit už nic nebudu.Nezbývá mi tedy nic než doufat,že to dopadne dobře.

Jen jsem se chtěla dozvědět o přednostech té či oné operace.Něco o té kůži,jestli se stíhá upravovat s tělem a nebo jestli je plastika vždy nutná a taky různé vychytávky co se týče jídelníčku a tak

Jestli ale vadí že navštěvuji obě fóra tak to je mi líto.

Zatím papa a hodně dalších úspěchů.také doufám že bude vše OK a já budu také šikula jako většina z vás

Doma manžel a 2dcerky, 12 a 10,5roku
25.1.2013-Konzultace ISCARE, 120,6kg/60%tuk

,přidělena Mudr.Malčánková
10.4.2013 termín TUBU prim.Svoboda.nástup se 114kg.
Reoperace "Baypas": Jablonec 9.2.2016