Ahojte celá bariatrická rodinko.
Už dlouho jsem nepřispívala, ale pročítám.
Možná by to mělo přijít do chlívku změny po operaci, ale toto tady čtou všichni tak ať si počtou co všechno se může stát s Vašim tělem po opce. Možná jsem exot, zatím jsem nečetla o tom, že by to tady některá z holek tak měla.
Docela trpím po operaci na různá nachlazení, a taky na záněty spodku, resp. výtoky. Po vánocích jeden takový přišel a tak jsem šla ke gynekologovi. Krom jiného jsem v listopadu musela (kvůli zánětu) dát ven tělísko. Poté jsem jednou špinila a pak už zase ne. Tak to říkám dr. ať to zkontroluje. A on mi oznámil, že dle vaječníků a všeho tam dole, jsem v přechodu.
Já, ve svých 35-ti, kdy chci teď začít pracovat na miminku jsem v přechodu. Docela jsem byla v šoku. Dr. mi vysvětlil, že se to stalo tím váhovým úbytkem, kdy v podstatě tělo, které strádá (nechápe, že úmyslně) prostě vyřadí z provozu to, co nepotřebuje. A stejně to bylo i s mým spodkem.
Takže i toto Vás může potkat

30.11.2011 omega gastrický by pass, MUDr. Čierny, při první konzultaci 113 kg, v den operace 115 kg
- začátek lepšího života
3.5.2012 DOSAŽENO NADVÁHY
30.11.2012 žlučník, MUDr. Čierny
2.4.2013 vnitřní stehna (pokud dostanu odvahu) - 25.01.2013 - ZRUŠENO -odvaha nepřišla, necítím se na to
35 let, 5-letá cácorka