Přeji všem krásné páteční ráno, konečně je zítra sobota
Křížalka klobouk dolu a veliký potlesk, fotky super a metřík mazec

to je fofr, závist a jen tak dál

, určitě se cítíš báječně
petulka1650 , po opce je dobře, krom toho povlaku v puse, nafouklému břicha a něčeho neidentifikovaného v krku co cítím při polknutí mi je úplně báječně, no a ještě svědivých jizev

, ale to jsou takové maličkosti, že snad ani nemá smysl o tom psát

v pondělí jdu na stehy a doufám, že to není pozdě, docela se toho bojím, že to bude bolet, au au, snad mě nestřihnout a snad půjdou vyndat

jinak s prací jsem to přehnala, sice jen sedím, ale mačkám si břicho a jedna jizva mi pořád břinká o stůl a to je fakt nepříjmné, ale práci za mě nikdo neudělá
co se úbytků týče nevím, mám sice doma nějakou váhu, ale ta váží špatně, takže nevím, počkám na 25.2. na kontrolu, tak se váhu dozvím

, ale tím, že mám to nafouklé břicho tak mám pocit, že jsem spíše přibrala
oshry díky za tip s mazáním, taky se chystám na měsíček, mám doma i konopnou mast, ale tou si nejsem jistá, je to pravá domácí výroba a počkám tedy po vyndání

díky
Jinak dneska to je týden co jsem byla na sále, z tekuté unavená nejsem, čekala jsem, že to bude horší, ale objevila jsem zázrak pořádného vývaru

, ten musí postavit na nohy i mrtvého

Břeclav -
24.1.13 nástup na tubu - Břeclav - úspěšně zvládnuto
1.12.2014 - abdomino ... FN Brno ... dr. Adlerová ... největší spokojenost
26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná