Ahoj holky,
tak já klasicky všem popřeji nechť se při pondělku daří, od rána se mi chce domů, nějak mě to v práci nebere, hmm
Annax to jsi mě potešila, že ten povlak na jazyku při přechodu na kašovitou zmizí, protože jsem z něho fakt už unavená, nic mi nechutná, nevím co jíst (pít) ach jo, ale jinak mi je báječně
ještě mám jeden malý problém a to je jakoby šlupka od jablka v krku, nejde to polknout, nejde to vykašlat, ale cítím to tam a nevím co to je

to je taky trápí
Dneska v práci jsem se opřela na židli o opěradlo, nikdy jsem to moc nedělala, protože mi přišlo, že jsem příliš zakloněná a říkala jsem si, že to je kvůli tomu, že mám velký zadek a jak si sednu, tak se mi rozplácne, pak mám záda daleko od opěradla a tak mi to opření přijde divné, ale dneska jsem se opřela a bylo to opření úplně jiné

nevím zda jde někdo tuto maličkost taky vypozoroval, ale je to takové moje první malé všimnutí, že když se pořád cítím nafouklá, tak přeci jen asi trošku hubnu

jupííí
Holky koukali jste někdo za jak dlouho hruba vypijete hrnek vývaru? snažím se pomalu, ale cca 15 minut a mám to v sobě, nějak mi přijde, že na to pití nemám klapku, ale to je asi normální, že?

Břeclav -
24.1.13 nástup na tubu - Břeclav - úspěšně zvládnuto
1.12.2014 - abdomino ... FN Brno ... dr. Adlerová ... největší spokojenost
26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná