Delli, a proc bys neverila? .. to je uzasnyyy.. pokud to spravne zvazilo ty pytle (teda skoro)

, tak pul kilo sem, pul kilo tam... proste mas naaadhernyyy ubytek.. to je paradaaa..
Barco, v klidu.. cekas na termin a stejne urco na opku pujdes driv nez ja..

.. ale v tom celem nasem zivote je to jen kapicka v mori a to zvladneme..
Holky, ja se sverila doma rodine a po tydnu jsem se silene pohadala se svoji sestrou.. ano, uznavam, mam v hlave maglajz.. jeste nejsem schopna najet na dietni rezim, porad si rikam, ze mam cas.. a ona mne podle toho soudila.. ze to stejne nezvladnu a ze jsem to s tou bandazi stejne pokazila sama, ze to mam mit v hlave a ne furt jen o tom cist, ale zacit se taky tak chovat... no hruza.. ja na ni kricela tak, jako nikdy v zivote na nikoho.. nechapu, kde se to ve mne vzalo, ale desne mi ublizila.. jak toho lituji, ze jsem ji to rekla.. 4 roky o bandazi nevedeli a presne pro tento duvod, nic o tom nevi, ale soudit umi hned kazdy... jen jsem si myslela, ze jsme nekde dal.. nevi, co jsem si bandem vytrpela a stale trpim, bolest, zvraceni, nemohoucnoust polknout, vraceni jidla do krku.. porad mi rikala, ze preci dokazu zhubnout sama.. ja na to, ze mozna.. max 10kg a 20kg budu mit zpatky.. a ze uznavam, ze uz nemam na to silu, protoze tak ziju skoro 20let.. a prave proto hledam pomoc a vse resim s doktory a s ni to resit nechci a nebudu.. sileny.. ach joo..

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny
http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/