petulka1650: Mě od toho taky lidi odrazovali. Nesouhlasila s tím máma a jedna kamarádka. Samozřejmě, že tady byly chytré řeči, že to musí jít i jinak, a že oni by se rozhodně nenechali řezat, že to nemusí vyjít a kdesi cosi.... Dřív jsem od mámy poslouchala jak jsem tlustá a teď mi zase pro změnu nadává, že vypadám při 61 kilech jako smrt, že je ze mě anorektička a pod. Prostě si nevybereš a kdo chce psa bít hůl si vždycky najde. Ty nemáš povinost se někomu zpovídat ze svých rozhodnutí. Přestaň mít pocit, že se snad někomu musíš omlouvat na kterou stranu křižovatky v životě zahneš. Ty nemáš povinost se ospravdlňovat ale pouze
můžeš oznámit sve rozhodnutí. To je vše.
Ještě jedna věc všem nováčkům a těm co se chystají na operaci a třeba váhají. Už jsem od poloviny prosince na pankteatické diěte a ještě tak dva měsíce budu. Tzn. strava bez cukru, tuku, vysokeho cholesterolu, všechno dietní nemastné neslané...

Ani si nedovedete představit jak s tímhle jídleníčkem trpím. A představa, že bych nešla na operaci a musela takhle jíst až do konce života abych ti nějaké to zhubnuté kilo udržela je pro mě naprosto šílená. Už se těším až takhle prokletá dieta skončí a já si dám zákusek, čokoládu nebo zmrzlinu která mi prostě nic s váhou neudělá. Zlatá TUBU.

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava-MUDr.Foltys
Pes doskákal 16.7. 2012 ve 4:15 4.12.2012 Cilkulární abdo. Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno 2.9.2013 - Prsa. MUDr. Vřeský26.11.2013. Haxny opět Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN BrnoA konec:) Max. váha 135-celkem zhubnuto 72 kilo