Krásné poledne všem z fora.
Tak váha potvora stále stojí, je to nějaká svéhlavá dáma, ale mám za sebou první měření po měsíci a jsem celkem překvapená
váha -14 přes prsa -5 přes pas -16 přes boky -10
Tak si myslím, že je to celkem pěkné. Chtěla bych se od března vrátit do práce a když jsem viděla, kolik tam je změn, jací pacienti tam teď leží, no nic moc, tak si myslím, že jak najedu na dvanáctihodinové směny, tak kilíčka zase povalí dolů. Včera jsem absolvovala schůzi celé rehabilitace. Holky z mého oddělení mě občas vidí, tak tam není problém, ale jinak jsem si připadala jako cvičená opice ze ZOO. Jak říkala Leník v SZ, holt ženské kolektivy jsou hrozná slepičárna. A měla pravdu, že ty ženské musí vždycky všechno takto řešit. Hlavně ti hubeňouří hubení. Náš doktor, ten když mě vidí, tak se jen zeptá- tak co už žereš? - pořád stejná otázka a jinak nic neřeší. Zkoušela jsem si svoji uniformu, po Silvestru jsem se do ní nemohla vejít, při ohnutí k pacientovi mu hrozilo, že mu vystřelím oko knoflíkem, které jsem neustále přišívala a najednou je to paráda. I po vyprání ji pěkně zapnu.Jen chceme v březnu absolvovat aspoň poslední ples a do vysněné sukýnky se stále nemůžu dostat. Ale je to ještě víc jak měsíc. Jedno mínus ale moje hubnutí má. Můj manžílek začal dojídat, co teď dojíst nemůžu a nějak mi začal kynout. Ale jak ho znám, s jarem a polními pracemi u tchánů a zahradou u nás to snad půjde zase dolů. Nebo ho taky nahlásím do Mostiště. Jeeee, to si dělám srandu, ten by mi dal. Má 90 kilo a pořád stojí na váze a pláče, jak je tlustej. Co já bych dala za jeho kila. Jsem zvědavá, jaký bude ples s kilíčkama dolů. Minulý rok jsem byla na všech co šly a ještě jsem chodili s manželem do tanečních, kde jsem patřičně na sebe hrdá zvládala dvě hodiny drilu. Tak to doopravdy protancujeme celou noc. To se to těšííííím. Jooooo, a všem po opkách přeji krásné uzdravování, nikam doopravdy nespěchejte a odpočívejte, všem krásná shozená kilíčka a centimetry a všem před opkama klidné nervy z čekáním.
_________________ 42 let, druhý manžel, trpělivý a podporující, 3 dospělé "děti", kluci jak buci 10.1.2013 OPERACE. TUBU Mostiště, Mudr. Šimoník bbCode: 
|