Gabco, tak to vidis!
Holky, ty centimetry jsou fakt lepsi sledovat. Ja jsem se ted schvalne premerila a mam 94(vypustene vaky ale)-70(to se mi libi)-104(bejvalo pres 140), uz mi teda skoro staci metr - jako metrove meridlo, i kdyz se merim krejcovskym 150cm.
Oshry,
pokud byste mely neco v HK, dejte vedet, treba bych mela volno, rada bych taky na srazik
K tem jidlum, my zrovna ryzi ( ted trikolo-moc dobra)jime hodne casto, je to zajimave jidlo, ted jsme to meli s cibulkou, zeleninou a v koreni povarenymi sojovymi nudlickami, chlap to dochucoval, on to umi, a moooc mnam

a taky jsem to zkousela s grankem a troskou mleka bez laktozy - a je to proste jidlo pro vsechny pripady

ze sladkych variaci ale vede miska ryze se lzickou nutelly - nerekli byste, jak je to dobre. Tak rozhodne to ma vetsi vyuziti nez treba brambory, i kdyz ty se daji taky ruzne vyuzit, clovek by skoro rekl, ze bariatricka operace ma za dusledek rozvoj kulinarske fantazie, protoze clovek musi premyslet, jak by to sezral

tak treba zeli jsem jedla jako zeli. A ted z toho jednoho pytliku udelam zelnaky na zpusob bramboraku, zelnacku, zeli s knedlikem (popr. masem)... spenat s gnocchi, bramknedlem take, do listoveho testa... asi je nejlepsi zkouset nebo hledat recepty na netu podle urcite jedne ingredience, takhle jsem taky narazila na dost veci... Nikdy jsem nevarila, je to 6 let, co jsem zacla varit, ale pamatuji jeste, jak se opisovaly kucharky - a dnes - jina doba
Tady je taky snehu jako blazen, opravdu ty arkticke snehule jsou moje nejlepsi investice za tuto zimu

Cerna psice si libuje, ze se aspon na chvili stane bilou, a pak je uplne mokra

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA