Dano
taky jsem nastupovala 6.3. loni a 7. me kuchli

ja jsem taky hruska a jatra jsem ztucnela mela, dokazano sonem. Takze radsi ten ostropestrec ber. A radsi tabletky, nez kapky nebo caj, caj je pry nejhnusnejsi - nevim, nechutnala jsem. Tak aby te to odtucnovani diky tomu nepreslo
Annax
taky bych si zalyzovala, jen jsem lina se dostat nekam na sjezdovku a nemam lyze, ale kdyz uz tam jsem, tak me to strasne bavi, to urcite budou naka kilicka dole, ze?
Hanka1984
nevim, jak ostatni, ale dvojecka vina suverenne v klidu. U mne je to i vic dvojecek

Ale zacala jsem opatrne opravdu jednou sklenickou po 6 tydnech

Spis budes mit problem, ze budes hned nalita... to jaksi trapi me, ze predtim jsem vydrzela opravdu dost - a ted?

Coz o to, clovek usetri, ale mam problem odhadnout tu miru, a mam ji jak z praku

Jen co nepiju rada, je tvrdy alkohol, to me trochu pali, a vubec, nechutna mi to, ja rada bile dosladoucka, nejake Susukane nebo Palavu, Muskat,...Pivo si obcas taky dam. Nebo strik nebo houbu. Caje a voda ti celozivotne nehrozi

Ninule 30
a proc to chce kvuli paleni zahy? Ja to resila omeprazolem a uz ho skoro nemusim brat, tak jednou za 2-3 dny a doufam, ze brzy se toho zbavim uplne. Tak je to jen otazka casu, ne?

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA