Hezké sobotní ráno všem,
včera jsem měla odpolední, takže zprávy jsem neslyšela, ale ten můj mi teď ráno říkal, že lékaři chtějí jít od 1.3.2013 do stávky a prý by měli stávkovat i nemocnice....Nemáte někdo víc informací? Může to být blud, nebo vím jen něco...? Znamená to, že by byly ohrožený operace v březnu ?
Raději na to ani nemyslím, mě by vlastně neudělali ani internu, kterou mám 4.3. jako posledního lékaře k předoperačnímu vyšetření. Ach jo...
QwysTak to je fakt náhoda, že si byla ve stejný den jako půjdu ( tedy možná ) já. Ten ostropestřec si dnes koupím v lékárně, jak píšeš, asi to nemá s typem postavy co dělat. A mimochodem jak se ti jako hruštičce hubly nohy, zadek, boky atak? Já po tubu přišla o prsa, nohy a to ostatní od pasu dolů šlo sice také, ale ne v takové míře jako ten vršek. Tam mi začaly být vidět i žebra, na zádech vylezli všechny možný kosti, prostě jakoby ten vršek moc nebyl kamarád s tím spodkem..

Ten nepoměr se jakoby ještě víc zvýraznil...Jak je to u tebe? Protože vidím, že jsi na hezkých kilech ( na která by se mi také líbilo po bypassu dostat ), tak si sebe neumím moc představit. Ten můj mě odrazuje od operace, prý se mu takhle líbím, a říká mi, že budu vypadat v obličeji jako stařenka, bez prsou a zadek mi stejně zůstane...Teď jsem prý oplácaná všude a mám i k.zy...

Ale on nemá artrozu....

50let, syn 29let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních,
24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto