Ahojky,
děkuju Dev za uklidnění, že stávka se týká pouze toho 1.3. to naštěstí žádný doktory na předoperační nemám, až v pondělí toho 4.3. a pak hned 6.3. nástup.
Vidím že je mezi vámi hodně krásně zhublých hruštiček. Když jsem měla po tubu kila dole, také jsem měla povislou kůži na vnitřní straně stehen a celkově tak těm stehnům byla ta kůže větší

tenkrát jsem požádala dr. Hrubého o plastiku,pojišťovna mi to schválila, ale já už toho bohužel nestačila využít, protože mám ještě komplikace s lymfedémem atd..takže do řezání se nakonec panu doktoru nechtělo, kvůli možným komplikacím s lymf.systémem.
Jinak vás fakt obdivuju, shodit 50kg, smekám před vámi ! Jste opravdové bojovnice. Lýtka opravdu neradi odsávají, tak jedině tím cvičením je tak nějak zpevnit, ne moc to je jasný. Vždycky jsem upřímně záviděla těm typům jablíčko. Mám dojem, že se jim líp hubne a za druhý nemají problém s ukládáním tuku na zadečku, stehnech atd.jako my hruštičky.

ALe vím, že všechno má svý pro a proti, ale tak to je tak asi normální, že co člověku chybí a nemá, tak by si přál mít...

Hezkou sobotu, u nás nechumelí, je docela příjemně, nemrzne, tak to vidím asi na odpolední procházku...

50let, syn 29let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních,
24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto