Hezký podvečer všem!
Narazila jsem na tuto reklamu na hubnutí,nedá mi to,abych se s vámi nepodělila!
Příběh mladé ženy,která zvládla svůj boj s nadváhou
Jmenuji Tereza Polčáková a jsem z Kroměříže. Nikdy jsem nebyla úplně hubená,ale před porodem jsem hrála basket,tenis,byla více v pohybu.Dva roky po porodu jsem měla místo původních 75kilo celých 90.
Nedařilo se mi hubnout.Skoro jsem nejedla,honila se v posilovně nic nepomáhalo,váha stála.Měla jsem pocit,že cokoliv si obleču,budu vypadat tlustá.Rozhodla jsem se s tím něco udělat a zkusit nově otevřené Cambridge centrum snižování nadváhy.
S lehkými obavami jsem šla na první konzultaci,ale nakonec šlo o velmi příjemný rozhovor o tom,jak se v poslední době stravuji,jak sportuji a několik dotazů ke zdravotnímu stavu.Cambridge poradce mi vysvětlil jak dieta funguje,jaká pravidla musím dodržovat a co mě čeká v následujících týdnech.Nikdo mě k ničemu nenutil,což bylo fajn.Vzala jsem si čas na rozmyšlenou,sedla k internetu a vyhledávala co nejvíce informací.
Po týdnu jsem navštívila centrum znova a tentokrát jsem si již odnášela speciální stravu na 14 dnů.Princip je jednoduchý - po dobu než dosáhnete své vytoužené váhy,vyměníte svoji současnou stravu za koktejly,polévky,kaše a tyčinky Cambridge. 3x denně a k tomu hodně vody,žádný alkohol.Stálo mě to necelých 3100 korun,nicméně,když jsem si spočítala,že neutratím naprosto nic za jídlo ani pití,tak mi těch 220 korun denně nepřišla nijak závratná částka.
První dny byly trochu zvláštní,přechod na jinou stravu byl pro tělo něčím novým,nicméně asi po 3dnech všechno nepříjemné zmizelo,přestala jsem cítit hlad a začala se cítit velmi dobře.První týden bylo dole 5kilo,to mě neuvěřitelně povzbudilo pokračovat.A pak následovaly už jen skvělé týdny.Po čtyřech týdnech 12kilo dole,po sedmi 17kg.Byla a jsem neuvěřitelně šťastná.Teď mám měsíc po ukončení diety a ještě jsem stáhla 2kg dolů,takže jsem na 73kg, což je při výšce 175cm v normě.Mám o dvě velikosti menší oblečení,nefuním do schodů,začala jsem zase sportovat a přítel je nadšený.
No co na to říkáte?? Já tomu teda ani za mák nevěřím! Podle mě to za chvíli nabere zase zpátky.

35let, 2děti (Ondra 10let, Adrianka 8let ),1manžel 40let (stačí až nad hlavu)
26.1.2011 operace tubu ve Valaš.Meziříčí10.10.2012 plastika bříška - ZVLÁDNUTO!!
Od října 2014 opět váha směr vzhůru