Karkulko,
to je mi moc lito, cim sis musela projit. Jsem taky novacek. Jeste jsem ani nenacala kolecko. Procitam to tu a hltam kazdy prispevek a jen zasnu jak vsem jde schazovat a doufam, ze se brzy pridam.
Take jsem byvala kocka, ale bohuzel jsem si to nevychutnala, protoze uz tehdy mi rodina rikavala ze je skoda ze jsem tak tlusta, ze bych byla tak krasna holka. TEd kdyz se koukam na foto, brecela bych, protoze me komplexi byly zcela zbytecne. Mela jsem temer idealni miry, jen na modelinu jsem byla prcek

No a s pribyvajicimi kily je ten natlak horsi a horsi, takze naprosto chapu tve pocity, kdy clovek nenavidi vsechna zrcadla. Ja uz ani nechodim na rodinne oslavy, protoze kazdy ma tendence hodnotit co jis. Zdrham pred fotakama, protoze pak kdyz se clovek na fotce vidi jen by brecel. A kdyz tvuj otec pozdravi nejdriv bricho a pak mozna tebe... Ano, jsou situace, kdy jsem radsi, kdyz pro okoli neexistuji, než když si mne nahodou vsimnou.
Tak hlavu vzhuru, konec fnukani a budeme se tesit na ubihajici metrik

Tim ted ziji

a predstavuju si, jaka budu zase kocka a ze mozna zase obliknu sve milovane kalhoty velikosti 38
M

Opka Turnov