fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 20 srp 2025 08:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2540, 2541, 2542, 2543, 2544, 2545, 2546 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 23 úno 2013 19:29 

Hezký večer,
už sem dnes koukám asi po sté :-) Nepřispívám často, ale čtu všechny aktuální příspěvky a tím si taky dodávám odvahy ke všemu... Z Ostravy se mi stále nikdo neozval, takže jsem čekatelka.
Jo, ještě jsem vám chtěla říct. Já KRÁVA jsem se dneska překecla na návštěvě u švagrové. Švagr se do mě pustil, že jsem se zbláznila, že do sebe nechám řezat, když jsem zdravá atd. atd...... Ještě že tady mě chápete a mám naštěstí přítele, který je na mé straně. Někdy mám ale pocit, že by mi schválil úplně všechno na světě. Doufám, že z lásky a ne z důvodu, že chce mít ode mě klid :-)
Pa všem.... Těm, který se termín blíží, držím palečky :-)

5.12.2012 1.konzultace OV Vítkovice
21.1.2013 pro všechny žádanky
spiro vyšetření OV
23.1. UV břicha Karviná
24.1. psycho Karviná
30.1. gastro Karviná
21.5.2013 operace tubu

PříspěvekNapsal: 23 úno 2013 19:42 

Barča píše:
Hezký večer,
už sem dnes koukám asi po sté :-) Nepřispívám často, ale čtu všechny aktuální příspěvky a tím si taky dodávám odvahy ke všemu... Z Ostravy se mi stále nikdo neozval, takže jsem čekatelka.
Jo, ještě jsem vám chtěla říct. Já KRÁVA jsem se dneska překecla na návštěvě u švagrové. Švagr se do mě pustil, že jsem se zbláznila, že do sebe nechám řezat, když jsem zdravá atd. atd...... Ještě že tady mě chápete a mám naštěstí přítele, který je na mé straně. Někdy mám ale pocit, že by mi schválil úplně všechno na světě. Doufám, že z lásky a ne z důvodu, že chce mít ode mě klid :-)
Pa všem.... Těm, který se termín blíží, držím palečky :-)

Dobrý večer, jsem tady dnes poprvé, celý den čtu a čtu jaké má kdo výsledky, pocity a hlavně kila dolů. Mě také čeká bariatrická operace, měla bych k tomu spoustu otázek, ale vůbec nevím kde mám napsat, nikde mě to tu nechce pustit, že jsem zde registrovaná krátce atd...Mohli by jste mi prosím poradit. Děkuji.

PříspěvekNapsal: 23 úno 2013 19:59 

barsha14
vítej mezi námi...
ráda ti poradím... ČTI, protože jedině tak najdeš odpovědi na své otázky, které tady byly položeny několikrát...a několikrát byly zodpovězeny :wink:
ve foru a jednotlivých tématech se dočteš opravdu moc, tak čti a uvidíš...
pokud hledáš něco konkrétního, použij toto :arrow: viewtopic.php?f=34&t=1435
a něco víc nám o sobě napiš :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 23 úno 2013 20:25 

Barso14
Vítej mezi námi.
Ptej se tady, někdo Ti odpoví.

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 23 úno 2013 21:06 

To Blanula: Moc děkuju za odpověď. Jsi teda statečná holka, mít koliky 5 let, to bych asi nedala. :shock: . Já ještě žádnou neměla, proto mě ten nález překvapil. Mít je, určitě to řeším. Nikdo mě zatím nikam nežene proto, že to zjistili teprve na rtg žaludku a následném sonu. Jenže na sonu jsem byla už týden před tím a tam nebyl žlučník ani vidět.:D. Ale jasný, že tloušťka je poněkud zkreslující pro tahle vyšetření. :wink: Každopádně díky. Měj se hezky.

To Michaela: Jezdím do Prahy do ÚVN, prof. Kasalický. Jsem tam nadmíru spokojena.

27.3 dokončeno kolečko
15.8. plikace ÚVN Praha prof. Kasalický, v den operace 132 kg
Metřík dokončen 19. 5. 2014.
...a mašinka ještě kousek popojela..
7.1. 2015 abdominoplastika
http://redkvicka7.rajce.idnes.cz/Redkvicka

PříspěvekNapsal: 23 úno 2013 21:12 

Ředkvička píše:
To Michaela: Jezdím do Prahy do ÚVN, prof. Kasalický. Jsem tam nadmíru spokojena.

jen bych chtěla potvrdit, že v ÚVN a prof. Kasalický je úžasný :lol:

Prof. Kasalický mi 26.9.2012 v ÚVN prováděl bypas. Vše proběhlo bez komplikací. Jsem šťastná, že jsem to postoupila a zároveň nešťastná, že jsem už na to nešla dávno!!! :oops: Zbytečně jsem se léta trápila tím, jak jsem váhově dopadla. Je ze mne nový a hlavně spokojený človíček :P
Ten kdo stále váhá ..... neváhejte dlouho a běžte do toho. Stejně si pak budete hubovat, že jste to nepodnikli už dávno :lol:

Naposledy upravil Jopro dne 23 úno 2013 22:49, celkově upraveno 3

PříspěvekNapsal: 23 úno 2013 21:14 

Děkuji za vaše přijetí mezi vás.
Dne 21.2.13 jsem měla podstoupit sleeve resekci, ale byla no vlastně ještě jsem nachlazená, takže se operace přesunula na 14.3.13. Co se týče předoperačního - mám splněno. Ale co mě nejvíce zajímá je přesný průběh po operaci. Jaké byli stavy pacientů, má známá říkala, že po operaci neustále zvracela, už má dole přes 22 kg, podstoupila resekci září 2012 a je štěstím bez sebe. Chci se zeptat, kdy hubnutí přestane? Je to samo, nebo až tělo pocítí svou váhu. Já se bojím, že pokud to výjde, budu jen a jen hubnout a hubnout a třeba se to hubnutí nezastaví a co pak. Bojím, bojím.

PříspěvekNapsal: 23 úno 2013 21:17 

barsa14
tak průběh operací většiny z nás najdeš zde :arrow: viewforum.php?f=19
hubneš po operaci cca 2 roky, někdo hubne kratší dobu, je to individuální :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 23 úno 2013 21:34 

Dobrý večer,
v prvé řadě bych chtěla nejdříve pozdravit a malinko se představit...... v září 2012 jsem postoupila bypas žaludku a jsem velice spokojená jak s průběhem operace, pooperačním, tak i s dnešním stavem. Neříkám, že mi nic nebylo, byly i špatné chvilky ale stály za to! Již se mi povedlo zredukovat váhu o 43 kg. To byl můj letilý sen a ejhle, ono je to už skutečnost. :P :lol:

Naposledy upravil Jopro dne 23 úno 2013 22:51, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 23 úno 2013 21:46 

Jopro
Vítej mezi námi a blahopřeji k tak skvělému úbytku!

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 23 úno 2013 21:56 

Annax píše:
Jopro
Vítej mezi námi a blahopřeji k tak skvělému úbytku!

Annax, moc děkuji a bez donucení se veřejně přiznávám, že mi to hladí po duši :lol:. Každá
pochvala je příjemná. Kuju :P

Naposledy upravil Jopro dne 23 úno 2013 22:41, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 23 úno 2013 22:23 

Tak opět všem moc děkuji za odpovědi :)

Už jsem udělala první krok a právě poslala mail do ÚVN, Turnova a Iscare.

Opka Turnov

Obrázek

Naposledy upravil Michalea dne 26 pro 2013 10:36, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 23 úno 2013 22:34 

[quote="Michalea"]Už jsem udělala první krok a právě poslala mail do ÚVN, Turnova a Iscare.
Dobrý večer,
osobně Vám mohu doporučit ÚVN prof. Kasalického. Je to tam příjemné, zdrav. personál na úrovni. Jedním slovem, nejste jen číslo ale hlavně pořád živá bytost ...fakt, doporučuji a držím Vám palečky :lol:

PříspěvekNapsal: 23 úno 2013 22:39 

Jopro píše:
Michalea píše:
Už jsem udělala první krok a právě poslala mail do ÚVN, Turnova a Iscare.
Dobrý večer,
osobně Vám mohu doporučit ÚVN prof. Kasalického. Je to tam příjemné, zdrav. personál na úrovni. Jedním slovem, nejste jen číslo ale hlavně pořád živá bytost ...fakt, doporučuji a držím Vám palečky :lol:

Dekujůůů, našla jsem si ho a psala přímo jemu :oops: Praha je pro mne snažší než Turnov :wink: A s takovou chválou :)

Opka Turnov

Obrázek

PříspěvekNapsal: 23 úno 2013 22:57 

Michalea píše:

Dekujůůů, našla jsem si ho a psala přímo jemu :oops: Praha je pro mne snažší než Turnov :wink: A s takovou chválou :)

není zač ...... dále Vám mohu doporučit MUDr. Vernerovou, ke které Vás pravděpodobně prof. předá po první schůzce. Ona si Vás převezme. Prof. si Vás jen odoperuje a pak přijdete k němu jen na kontrolu + budete nadále docházek k doktorce. Držím Vám palečky!!!!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2540, 2541, 2542, 2543, 2544, 2545, 2546 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina