Ahojkyyyy, všichni tadyyyy.
Všem gratuluji k termínům operací, hlavně
Annax, bude to rychlovka a nebudeš mít čas nad vším přemýšlet.
Ivet, zahradnice, tamatejka a ostatním gratulky k operacím.
Ivet, já jsem jako to již tady holky psaly čtvrtý den po opce dostala takový průjem, že mi bylo jedno, že se moc neohýbám, letěla jsem jako holubička, v ruce pytlík z bříška, mezi zubama flašku od infuze a bylo mi všechno jedno.To kdyby někdo vyfotil, to by bylo jako vtip do časopisu.
Já si zase nechala na Jipce zavést katetr do močáku, prostě jsem s podložní mísou vůbec nebyla kamarád a nechtěli mě v noci pustit z postele, ale hned druhej den jsem žadonila na normálním pokoji, ať mi to vytáhnou, že už budu chodit. Teda z počátku to pěkně štípalo, a já jak se tady říká rajzovala pořád okolo postele a po pokoji. Spolubydlící mi říkala elektrika, protože nejsem zvyklá ležet, tak jsem vždycky vyhoupla a rajzovala.
Já valím zítra poprvé do práce, hurááááááá. Nevím, jestli se mám těšit, nebo bát. za ty dva měsíce je mooooc novot a změn, ne vždy k lepšímu, spíš naopak.

Propouští se,

snad se mi to letos ještě nějak mine. Ale na kolegyně se už těším moc. Vlastně už i na pacienty. Jsem odpočinutá, tak nervičky s nerváčkama ještě nebudou tak pracovat.
A odepisuju další kileško, hurááááááááááá.Včera jsem potkala svoji bývalou šéfku, koukala a chválila, tak to asi doopravdy je už i vidět.