Krásnou Neděli přeju holky

Jakpak se máme? Tyden jsme tady nebyla ani na skok a takových novinek, jedete jak divé !

Ale mám radost že je vás tolik nových a jdete do nového zivota naplno
qwys: Tak velkáááá gratulace, takových kil, moc ti to preju

Mimochodem, jak más fotky na rajceti, uz jsem to zase zapomela
Annax: Mooc gratuluju k reoperaci, snad ti prinese dalsi kopu stesti, verim ze ano
hanka1984 a Scalla: Já měla 22 let, 108 kg a BMI 39 a TUBU mě udělali

A navrhli ho sami jako prvni. Takze ti pekne kecaj, nebo je to jak kde no :-/
J
itka Klauzová: zační jíst víckrát denně a vyprdni se na kefiry atd.. a jez noramlni jidla, cokoliv na co je chut at to ma kolik tuku chce i místo vody štávu ale porad stejnou gramaz a uvidis nooo. Aby jsi se nám uplne neztratila

Budu drzet palecky!

A snad i Scalla by umela poradit
Blanula: Já jsme měla 108kg a rozhodne v pohode to nebylo.. jukni na fotky

Nehlede na to ze me osobne prijde blbost cekat na to az budu mit vic a vic, do toho zdravotni komplikace atd, uz takhle me prislo ze jsme to nechala zajit hodne daleko!
bea: Mě hodně hnisala rána po drenu, tak jsme si koupila destilovanou vodu ci co to bylo v lekarne a to na to lila a kdyz se to trosku zatahlo tak jako ostatni jizvy mazala domaci konopnou masti a super! Muzu jen doporucit... Nebo jeste aloe

Abdominoplastiky - koukam ze se nam ted roztrhl pytel...Taky bych chtela jit, ale porad mi to prijde brzy od operace, ale koukam ze u vas je to cca 1- 1,5 roku... Neni to malo? Jsme si rikala ze tak az po letu bych sla jen na kounzultace aby me poradil chirurg co s tim, pac u me i stehna a ruce. Kazdej rika, si mlada to se stahne, nooo nevim

Zatim to nevypada :-/