Zdravím všechny, teď nějak nemám čas se sem ani moc podívat.
Tak v pátek jsem byla poprvé v práci. Na zahřátí tedy jen do dvou hodin ranní. Ale nějak i to stačilo. Ti pacienti nějak ztěškli za ty dva měsíce. Jinak to celkem šlo, celou noc jsem nespala, jako kdybych měla jít poprvé.
Víken mi dali ještě volno, ale velká rodinná sešlost u nás doma v sobotu, takže už od pátku jsem pekla, chystala a vařila. Ještě, že pan domácí uklízel, to bych už nestihla.
Dneska jdu na první dvanáctku, tak jsem zvědavá, jak to budu zvládat, ale co se dá dělat, už jsem se dala na vojnu, tak musím bojovat.
Všem, kteří jdou na opky přeji dobré a hladké zvládnutí,
ti co čekají, všem pevné nervy a klídek, za ty nervy, co jsem měla to fakt nestojí a teď je to paráda. sice kilíčka užž jdou pomaleji, ale jdou bez hladu.
Mám tam pacientku, maminku mého kamaráda, která je ležící, a ta celý pátek pořád opakovala: Gábinko, netahej se se mnou ať se ti něco nestane. Ale jak jinak ji dostat z postele. A jelikož nechce jíst, tak jsme si udělali siestu, já tu svoji porcičku, ona talíř polévky a jak jsme kecali, tak to sblajzla, ani nevěděla jak.
Dneska bude boj s paní ředitelkou, tedy doufám, že to pochopí. Mám stravovací povinnost, tak ji jdu ukecat, že platit si deset deka blafů tedy fakt nehodlám. Tak jsem zvědavá, jak bude reagovat.
Tak paaaaa jdu na to