Nazdárek všichni tady. Vy teda píšete všichni jak o život, jeden den bez fora v práci a už se člověk ani neorientuje. Teď jsem to zpětně prolítla, dneska mám volno. Denní docela ušla, byla jsem teda celkem unavená, ale dalo se to čekat. No bábinky se docela snažily, tak to zvedání nebylo tak těžké. Dalo se to ustát, tak když to půjde takto dál, tak to zvládnu a myslím, že i ta únava brzo zmizí. Teda ona v tom fofru není vidět, ale jak se vše udělalo, sedla jsem si večer před předáním služby na sedačku, tak toho najednou bylo celkem dost.
Všem přeji krásná ubraná kilečka, já ubírám zase jedno, docela se mi to líbí, jenom bych nechtěla být znovu závislá na váze, to už se mi jednou stalo, lezla jsem na ni několikrát denně, až mi ji manžel schoval a dával mi jí jednou týdně. Ale tenkrát to stejně nešlo, teď je to veselejší.
Doufám, že jste všichni po opkách v pořádku a v pohodě, moc na vás myslím, mám to ještě v živé paměti, naštěstí bez komplikací. Ale vy, co máte nějaké komplikace, i to se vyřeší a bude to všechno v pohodě. Ti co ubírají kilečka, těm moc gratuluji, vidím, že to už jde stále pomaleji, ale teď to v práci pěkně vyběhám.
Jenom mě naštvala ředitelka, jelikož děláme i s jídlem, tak mám stravovací povinnost, štůsek stravenek 20 kusů za 700. Včera jsem ji byla prosit o výjímku, jestli si můžu nosit svoje jídlo, tak mi bylo řečeno, že mi ji dává na dva měsíce, ale pak si budu muset stravenky opět začít kupovat a můžu je třeba splachovat do záchodu, to prý je jí jedno. Ale platit musím. Ach jo, tak to se mi zase pěkně prodraží. A sesterskej plat teda nic moc a ještě nám ho snižují. A prý jestli do toho nemůžu v jídleně aspoň šťournout. To je teda pěkně drahé šťournutí do jídla, které teda mimochodem je stále horší a horší.
Tak se mějte krásně, večer snad bude čas se na chvilku připojit. Budeme zase řešit nějaký průšvih mého syna. ACh jo. Jsou všichni tři dospělí, ale není to na nich pořád nějak vidět. Myslela jsem, že bude klid, ale ono nic. TAk paaaaa
jooooo a ten nejmladší teď chodí s kočkou, která má už dítko, takže je ze mě najednou stínová babička. To jsem to dopracovala ve 41 letech. Ale chlapeček je krásnej, tak jim to snad vydrží. Kolegyně se mi smějí, že mu už určitě pletu svetýrky. Jsou to baby hroznéééééééééé
_________________ 42 let, druhý manžel, trpělivý a podporující, 3 dospělé "děti", kluci jak buci 10.1.2013 OPERACE. TUBU Mostiště, Mudr. Šimoník bbCode: 
|