Jo holky, o zaujatosti vůči tlustým bych mohla psát romány a nikdo opravdu nikdo mi nevymluví, že to tak není...A to já ikdyž jsem jak vyvrženej vorvaň, nejsem ještě ta uplně mega silná..., jestli mi rozumíte..
Řvala na mě mimochodem sestra ještě tak o deset kilo tluščí jak jsem já (i větší teda) a upravená, jak do chléva... No to je jedno, nedalo mi to vyžádala jsem si doktora a najednou to šlo, ale opět čekám, ale přislíbené mám
Anaj tebe moc zdravím, taky supr holka, mám z tebě skvělý pocit a moc jsi mi to tu poslední dny usnadnila, díky. A velice, ti to slušíííí!!!!
Ted už jsem frajerka mám vytáhlý dren, vysprchovaná, vyfoukané vlasy, bo přijde exmanžel s děckama

Nechtěla jsem, ale nedal si to vymluvit. Dren mě od půl osmé vizity vytáhly až o půl druhé, třikrát sem se s nima byla domlouvat, pak už jsem zvonila, došly až na druhý zvonek...
Já vím že není povolání sester jednoduché, ale nevím, musí být snad nějaký řád a štábní kultura, proto to může dělat jenom někdo.. Já vím že bych třeba nemohla.... Mám tu teď ale takové bezva paní z hor z goralským přízvukem a se správným přístupem k životu, že se nasměju, vztek mě přechází
Mattony, ahoj taky zdravím ty jsi zdravotní sestra?
A ted mi po slabé hoďce donesly ty léčky, hurrá..