Ženy myslím ,že jsme vážně každá jiná a každé vyhovuje jiný jídelníček

Pravda alespoň týden je tekutá strava dle mého nutností,neumím si představit jak šíleně bych trpěla kdybych už normálně jedla kašovitou(mixovanou)stravu a praskli mi ty stehy na žaludku druhý den po opce(tak jako se mi to stalo).Takhle mi do dutiny břišní odtékala jen voda a žal.šťávy a jakej to nadělalo binec,natož natrávený jídlo

je to risk,alespoň v tý nemocnici bych tekutou očekávala,i když třeba pokud jedí tzv.normální jídlo tak se třeba případný únik mimo projeví rychleji a ne až po 2 dnech jako u mě.Doktoři nejsou magoři a jistě vědí co a proč dělají

vybíráme pečlivě ty nej.,nejlepší odborníky a tak je třeba jim důvěřovat.I když někde jinde mají jiné zvyky a jiné postupy.Jen bych určitě dodržovala množství tady z fora,300gr.mi přijde nerozum,ale holky taky mají rozum a každá si odsud vezme to co dává smysl a má logiku,tak věřím že na gramážích se přibližně schodnem všechny alespoň ty max.

Já už najíždím na skoro normální ,to je mixovaná a nic mě nebolí a je mi fajn,dnes jsem měla kousek rybky(inspirace odsud)a 3 kousky brambor a ňamka výtečná,lehoučká,slaná,zdravá.Pití je u mě trvalý problém vadí mi džusíky i ředěný,zřejmě moc kyselé,piju vodu,čaj s medem a vodu s vitamínem rozpustným,ale max.1,25 litru denně.

jsem měkká,snažím se ale nejde to

WC pravidelně,nic nebolí ,pomalu hubnu ,tak snad to zas tak moc nevadí.Primáři se ve čtvrtek přiznám

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg
Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec