Ahojky ženy

hlásím návrat z nemocnice.Zápal plic to nakonec nebyl,jen náběh na něj a namožený celý člověk.Jak jsem po tý opravný opce měla na plicích výpotek(z uniklé tekutiny,ze žaludku)tak prý plíce zůstala jakoby oteklá a já se tím mytím oken dorazila,protože jsem prostydla a namohla si žebra a proto ta prutká bolest a ztížené dýchání.Mimo jiné my našli kameny v žlučníku

(což nechápu,v životě mě žlučník nebolel).Mají obavy z případné embolie a tak si musím sama doma píchat injekce do břicha na ředění krve ,brát antibiotika a ve čtvrtek kontrola u primáře.

Děkuji všem co na mě myslely a drželi palce,děkuji i Andre a Zakletce

co my volaly a psaly do nemocnice,holky jste tady úžasný a já věřím že vaše podpora a starost pomohla.Taky jsem se právě dozvěděla,že Dana a ještě jedna holčina odsud ležely na druhém konci chodby,ráda bych je znala osobně a ne jen ze SZ a e-mailu.Primář je úžasný ,sice mě donutil slíbit,že chodit budu jen na WC a nechám se obskakovat a hýčkat,jinak mě v nemocnici zavře aspoň na měsíc

slíbila jsem a slíbila bych i víc jen aby mě pustil a hodlám slib i dodržet

Takže holčiny co máte doma prcky-nebojte se ,že chováním a mazlením s nima si ublížíte,u mě byl hlavním problémem ten výpotek co jsem si dovezla z nemocnice a nějak ho vypustila z hlavy a chovala se jak po vyndání nosních mandlí a ne velkých 2 operacích

Daně držím palce aby jí brzy pustili a aby přežila ty šílený ,mučící postele na kterých bolí i sedět,natož ležet

.Ještě jednou dík za palce a energii

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg
Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec