Zdravím všechny holky,co jsou v pořádku v nemocnici i z nemocnice doma,šetřte se,nezapomeňte,že práce není pinďour,ta postojí v pohodě i několik dní....takže pěkně na gauč pod peřinku,pohádky a pohodička.Já letos taky odložila na NĚKDY, a jak tak vidím,dobře jsem udělala.Do půlky oken mám navátý sníh,kdybych je umyla,tak mě asi něco trefí.No a velikonoce byly super i bez šíleného úklidu.A ten jarní úklid si nechám fakt až na jaro,pokud letos nějaké vůbec bude.

A musím se s Vámi podělit o můj úplně nový životní zážitek:Navařila a na pekla jsem,jak nikdy v životě pro celou rodinu,dva dni se tady jen jedlo a pilo,všichni jen funěli,rozepínali kalhoty a já porvé v životě nejedla skoro nic,a zázrak.....ani to se mnou nehlo !!!Vůbec!!!Cítím se skvěle,plná elánu,žádný hlad a žádné chutě.Opravdu,velice zvláštní pocita všichni,co znali mé porce jídla,když mě viděli,že jsem nedala ani tři lžičky jídla na mě koukali jak na čerstvě vyoranou myš.....Takže fakt úplně nový život.Tak Vám přeju hezký zbytek svátečního dne a ať je Vám všem dobře........