Tak holky, hlásím, že konzultace v Turnově je za mnou. Pan doktor Hrubý je opravdu tak příjemný, jak ho tady všechny popisujete.

Vykládal nám o druzích operací velmi srozumitelně a citlivě, udával procenta úspěšnosti, komplikací, jak se stravovat, atd.
Kolikrát já si na vás na té židli vzpomněla, protože nás tam sedělo 7 a já byla jednoznačně nejpoučenější adeptka a to jsem tu mezi váma chvíli.
Byly tam dokonce 2 holčiny, které šly "na bandáž", protože prostě o jiném druhu operace v životě neslyšely. A pak jen kulily oči, když na ně vytáhl obrázky a začal povídat o dalších druzích. Té jedné paní je mi líto, nemá internet, nemá to kde nastudovat, naprosto netuší a tápe, a on jí pochopitelně neřekne typ, na který má jít. Tu druhou jsem pak na chodbě dost zviklala a lákala ji sem, tak snad si dá říct a brzo se tu objeví.
Jinak jsem byla ráda, že jsem osobně poznala turnovskou dobrou vílu Bossici

Už mi schází z kolečka jen psycholog, k tomu jdu příští týden a pak už můžu volat o termín. Ráda bych to stihla ještě do léta, podle slov pana doktora pak mají mezi 20.červnem a 11-červencem "výluku" - mají dovolené.

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky

- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to