Hezké ráno všem,
u nás to zatím nevypadá, že by sluníčko vylezlo,ale třeba nás mile překvapí během dne..?
ZahradniceMíšo moc děkuju za rady, procházky jsou bezva, sice chodím jak šnek,ale jdu každý den jak se říká kolem komína. Nejvíc ze všeho mě asi bolí záda, z toho ležení, ale já s nima měla problémy už před operací. Potřebovala bych už cvičit, ale je mi jasný, že to ještě nějakou dobu musím počkat. Jinak den ode dne je vše lepší a lepší, teď si lebedím nad jáhlovou kaší se skořicí, velká ňamka mimochodem !
Řešilo se tu téma neschopnost při bariatrické operaci. V den nástupu do nemocnice se mě na centrálním příjmu ptali, jestli chci vystavit neschopnost. Tolik dovolené nemám, takže jsem nakonec za ni ráda, protože počítám, že minimálně do konce dubna budu ještě doma a to i přesto, že jsem kancelářská. Takže neschopnost v pohodě vystavují.
Gratulace ubývajícím, stojícím trpělivost a čekatelky, nebojte, doba uletí jak nic a budete se těšit z ubývajícíh dek i centimentrů jako třeba já.....

50let, syn 29let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních,
24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto