Tak jsem dočetla včerejší diskuzi, nebudu se k tomu vyjadřovat, protože jsem opravdu laik a myslím si, že tomu nerozumím natolik, abych mohla kolem sebe metat rady
Jen
karkulko já když jsem šla na konzultaci, tak jsem chtěla bypass, ale doktor řekl, že jsem mladá a udělá mi tubu a pokud to nepůjde, tak reoperovat může vždycky, nepolemizovala jsem s ním, protože je to doktor a ví mnohem víc jak já a dokonce mnohem víc, než všichny děvčata tady na foru ať už jsou již 1 rok, či 10 let po operaci...
Dal mi říjnový termín a týden předtím mi volal, že došly peníze a pokud chci opku v říjnu, tak jedině plikaci nebo musím počkat do ledna. Protože jsem se dočetla, že reopka z plikace je horší, tak jsem řekla, že počkám a z tubu neslevím... a tak jsem si počkala, mám tubu a jsem spokojená.. a vím, že pokud něco je tu další možnost
Tím ale nechci říci, že plánuji reopku, v žádném případě, teď vím a věřím, že budu krásná, zdravá, hubená s tubu, ale je dobré mít dvěře otevřené, všichni víme, že jeden míní a druzí mění

Každopádně tím chci říci,
prober to s lékařem, pokud bude mít pádné důvody a dokáže ti jasně vysvětlit, proč zrovna toto a né tamto a tobě se ty důvody budou líbit, tak do toho běž, pokud ne tak si stůj za svým 
Já s tvojí váhou bych též do plikace nešla
A nebijte te mě, je to pouze můj názor a moje zkušenost, nikoliv odborná rada, karkulka sama si musí vybrat, našich názorů má dost

Břeclav -
24.1.13 nástup na tubu - Břeclav - úspěšně zvládnuto
1.12.2014 - abdomino ... FN Brno ... dr. Adlerová ... největší spokojenost
26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná