fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 srp 2025 19:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2699, 2700, 2701, 2702, 2703, 2704, 2705 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 06:26 

Dobré ráno při uplakaném pátku :)

Nádherně tam prší a krásně to tam voní :lol:

Břeclav - 24.1.13 nástup na tubu - Břeclav - úspěšně zvládnuto
1.12.2014 - abdomino ... FN Brno ... dr. Adlerová ... největší spokojenost
26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná :)

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 06:30 

Hezké ráno všem,
u nás po dešti, zataženo, ale docela teplo.

Zakletá

Tak to jsem to špatně pochopila, no každopádně primář je dobrý, že si troufá i na abdo. :D
Já bych spíš potřebovala odsátí stehen, zadečku a vymodelovat prsa.. :mrgreen:

24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 06:31 

Hezké ráno všem

konečně pátek a ono chčije a chčije :roll: když chci umýt okna :evil:
jarní úklid už dělám s prckem 14 dní a ještě nejsem ve finiši, to už bude i s letním úklidem dohromady :roll:

Karkulko
tobě držím palečky, ať se vrátíš dneska s pozitivní zprávičkou a termínem opky :wink:

Tak všem přeji klidný den a pohodový víkend... :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 07:02 

Tak jsem dočetla včerejší diskuzi, nebudu se k tomu vyjadřovat, protože jsem opravdu laik a myslím si, že tomu nerozumím natolik, abych mohla kolem sebe metat rady

Jen karkulko já když jsem šla na konzultaci, tak jsem chtěla bypass, ale doktor řekl, že jsem mladá a udělá mi tubu a pokud to nepůjde, tak reoperovat může vždycky, nepolemizovala jsem s ním, protože je to doktor a ví mnohem víc jak já a dokonce mnohem víc, než všichny děvčata tady na foru ať už jsou již 1 rok, či 10 let po operaci...
Dal mi říjnový termín a týden předtím mi volal, že došly peníze a pokud chci opku v říjnu, tak jedině plikaci nebo musím počkat do ledna. Protože jsem se dočetla, že reopka z plikace je horší, tak jsem řekla, že počkám a z tubu neslevím... a tak jsem si počkala, mám tubu a jsem spokojená.. a vím, že pokud něco je tu další možnost
Tím ale nechci říci, že plánuji reopku, v žádném případě, teď vím a věřím, že budu krásná, zdravá, hubená s tubu, ale je dobré mít dvěře otevřené, všichni víme, že jeden míní a druzí mění :)
Každopádně tím chci říci, prober to s lékařem, pokud bude mít pádné důvody a dokáže ti jasně vysvětlit, proč zrovna toto a né tamto a tobě se ty důvody budou líbit, tak do toho běž, pokud ne tak si stůj za svým :)
Já s tvojí váhou bych též do plikace nešla

A nebijte te mě, je to pouze můj názor a moje zkušenost, nikoliv odborná rada, karkulka sama si musí vybrat, našich názorů má dost :)

26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná :)

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 07:10 

Zdravím vás po dlhej dobe. Prišla som len napísať svoje skúsenosti s RYGB-bypassom...som maximálne spokojná, žiadne problémy nemám, všetky krvné testy sú OK. Po rokoch, čo tu som medzi vami som si už čo-to o ostatných operáciách prečítala a som vďačná za moje rozhodnutie ísť rovno na bypass. Neľutujem, zmenilo mi to život k lepšiemu.

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 07:33 

dobrý den všem :D

Saga123 a Bestickova je fajn ,že to tady taky někdo na plná ústa , ovšem tady se razí úplně jiná taktika :roll: ale kdo chce kam ....

mmch jsem po plikaci cca 9 měsíců ( žel bohu je plikace téměř do poloviny rozmotaná a to jsem poctivě odvažovala , ovšem s pitím to bylo horší tak možná pro to , a čeká mě její rozrušení ) porce jsou těď 200-300g a světe div se pořád hubnu , nedala jsem totiž na rady tipu po opce můžeš všechno , dala jsem na radu pana doktora , čím dřív pochopím že nezáleží na velikosti porce ,ale na jejím složením a na pohybu ,tím větší mám šanci dostat se na kýženou váhu a tu si také udžet . Výsledkem je ze 145kg na stávajících 98

a k těm metříkům , moc se mi líbí jak je někteří mají aktuální :roll: když se hubne posunují se jak o život ,když se nabírá je ticho po pešině a metřík se ani nehne ,ale hlavně že se nikomu nelže :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 07:37 

kamatejko
kdepak máš metřík? tím úbytkem by si se měla chlubit, tak proč metřík schovávat? :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 07:52 

kamatejko prvně gratuluji k docentuře, bohužel vůbec nevím kdy jsi byla na opce, ale úbytek fakt super
jinak jak píšeš cituji "čím dřív pochopím že nezáleží na velikosti porce ,ale na jejím složením a na pohybu" tak pokud bych toto zvládala, tak jsem vůbec na opku nemusela chodit :), takto jsem vždy hubla bez opky, bohužel se do dlouhodobě v mém případě nedalo vydržet a po cca půl roce jsem se pomalu a jistě vrátila ke starým návykům, bohužel

a proto jsem po několika pokusech, zkusila opku, kde momentálně opravdu jím všechno (dávám přednost bílkovinám), ale nenechávám nic náhodě a hodně se hýbu
ale myslím, že hlavní důvodem operace je hlavně snížení PORCÍ

a pak další podmínka pro úspěch je PRAVIDELNOST A PITNÝ REŽIM a až někde na dalším místě je složení

opět můj vědecky nepodložený názor :wink:

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 08:10 

mattoni metřík nemám od loňského podzimu , tenkrát se tu strhla debata , co říká dr neber v potaz , řiď se tím co se píše tady , je to vyzkoušené . Chápu dr jen operuje a jinak je to idiot co o stravě po operaci nemá páru . Od té doby si sem chodí jen číst . Co se týká aktuálnosti metříků , vím že vyzním hnusně ,ale ..... Scalla měla reoperaci při 51kg ? no pardon ale míň jak 57-56 jsem u ní neviděla . Annax měla reoparci při 102 kg , kdy tuhle cifru měla naposeldy na metříku ? A co ty ,těch 117 kg je aktuálních :?: :?: a pořád ti stačí porcička 80g ? Pořád se tu oháníte tím jak si tu říkáte pravdu , velký prd a sedmikráska . To je důvod proč sem už spousta lidí nechodí , mažete si med kolem pusy jak je po opce všechno fajn , že krom velikosti porcí se nic nemění .... kecy ,kecy a kecy , pokud člověk někdy nabral musí změnit životní styl , pokud to neudělá je za rok dva kde byl

Delli na operaci jsem šla z počátku právě kvůli tomu abych jedla menší porce , vědět co vím dneska , šla bych klidně do bandáže , její odtranění by bylo lehčí než teď rozrušení zbytku plikace

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 08:26 

Pěkný den přeji všem. Ozývám se po dlouhé době, protože jak píše Saga mnoho lidí to tady znechutilo a já patřím k jedné z nich. Něco ke mně pro ty, kteří nevědí, kdo jsem. Byla jsem jedna z prvních, kterým se dělala tubu. Tenkrát se dělaly jen bandáže. Nevěděla jsem vůbec do čeho jdu, nebyly informace, kterých teď máte dostatek. Pouze jsem věřila lékaři, že ví, co dělá, že on je ten odborník. Na operaci jsem šla s váhou 123 kg 14.1. 2008 (to je ale let, připadá mi to jako včera). Hubla jsem přesně 16 měsíců a dotáhla to na váhu 67 kg. Nadšená, spokojená sama se sebou. Ale ouvej, jako kdyby se moje tělo zbláznilo, začala jsem pomalinku nabírat, bylo to pomaličku potichoučku, ale majáček v hlavě začal blikat. Začala jsem se dostávat do depresí, ze strachu, že to naberu zpět. Začala jsem tady varovat, že není pravda, že člověk může jíst vše. Ano ze začátku totiž člověk hubne opravdu po všem, co sní, ale není to tak donekonečna. Jednou se ta váha zastaví a člověk začne opět nabírat, jestliže si nedá pozor. Jaké bylo mé rozčarování, když jsem začala číst nepříjemné příspěvky na mou osobu, že jen straším, a že závidím těm, které hubnou a já ne! Hodně jsem tady přispívala, hodně z vás se na mě obracelo, před operací a pak toto. Nechtěla jsem z fora odejít, protože jen díky němu jsem tam, kde jsem teď. Bez tohoto fora bych vůbec nedostala odvahu do toho jít a tak jsem zůstávala dlouho ještě po operaci a vracela to těm, kteří se na operaci teprve chystaly. Často to tady čtu, často mám chuť napsat, že některé věci jsou nesmysly, ale jak mi bylo řečeno, za mě to bylo jinak, teď jsou informace dál a tak nevstupuji. Až dnes, kdy se mi nelíbí, že se strefujete do člověka, který toho tolik dokázal, má to v hlavě srovnaný a ví o čem mluví, že Saga123? Nyní jsem už tři roky na jedné váze a tou je 72 kg. Nedokážu si odříct úplně vše, občas zhřeším, ale když si dám čokoládu, vím, že musím v dalším jídle ubrat. Já na reoperaci jít nechci, šanci jsem dostala a nezahodím ji jen proto, že vím, že se to dá řešit další operací, protože na to se mám příliš ráda, abych se nechávala neustále řezat. Hezký den přeji všem.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 08:26 

kamatejka
ano, u mě je těch 117 kg aktuálních nevím, proč bych měla zapírat váhu, sama jsem tady napsala, že jsem měla problém s příjmem potravy po porodu a váha mi vylezla po Nutridrinkách z mé vlastní blbosti :roll: není to důvod ke chlubení se ale nemám problém to tady veřejně napsat... jo a nedávno pro tvou informaci jsem měla 118kg, to ti asi uteklo a kilo jsem dala dolů, tak jsem si metřík dovolila posunout :roll: neudělala jsem náhodou špatně?
a těch 85-100g mi stačí :D ale u mě je problém v pravidelnosti a pitném režimu protože dítě a práce dohromady dá zabrat ale jsem za to ráda, že se neválím doma ale něco dělám a to taky nemám problém přiznat s tím režimem a pitím... už jsem to tady taky několikrát psala... :roll:

jde vidět, že se tady chcete hádat a hodí se vám, že "někdo" začal...
nechcete si ty jarní deprese léčit jinde, než na BF? :roll:

a kamatejko, já to myslela dobře s tím tvým metříkem, že si s plikací došla tak daleko by se mělo vědět :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 08:41 

Krásné uplakané dopoledne,

tedy valím oči jaká tu zavládla bojová nálada. Doufám, že se uklidní a zase tu bude samé sluníčko. Za mně mohu říct, že mi fórum hodně pomohlo, jak před opkou, tak i v prvních dnech po ní. A také jsem tu našla velkou podporu po neúspěchu v Turnově, poté co se na mne Hrubý vykašlal a hodil mne přes palubu. A za to opravdu ze srdíčka děkuji. Dnes mohu napsat, že jsem ráda, že Turnov nedopadl, protože v Jablonci je to stokrát lepší,
jak v přístupu, tak i v personálu.
Jak mi včera na kontrole pan primář vysvětlil a ukázal velikost žaludku, zjistila jsem, že ne všechny doporučené rady mohu použít, ale většinu ano. Toto fórum má hodně do sebe a hodně může pomoci, tak buďme lidi.

A co se týče metříku, jsem zastáncem pravdivých informací.

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 09:27 
Chichi :P

to je teda zajímavý , jak každej píše jak sem nechodí a proč, ale když se zde strhne takováhle debata, tak jsou zde najednou nastoupený i starý firmy, který fakt napsaly poslední příspěvek tak před půl rokem, není to náhodou tak, že se choděj šmejdit, a provokovat???? Co kdyby náhodou se zde vyskytl příspěvek, kde by bylo možné rozpoutat hádku?? Že jo!!!! Nikoho se nebudu zastávat, ale je fakt, že zde panují opravdu zvláštní poměry!!! Také jsem se chtěla s děvčaty kamarádit i na facebooku, ale to mi v podstatě nebylo umožněno, že prý jen pro vyvolené :roll: , tak od toho jsem sama couvla, nemám zájem se cpát někam kde mě někdo (konkrétně Verca) nechce :oops: :oops:

No nicméně, po přečtení Vašich všech příspěvků, jsem se uvrhla do ještě větší deprese, protože je mi jasný , že pokud mám jenom tubu a nevypěstuji si řádné stravovací návyky, tak v podstatě nemám šanci a dřív nebo později člověk začne zase nabírat, tomu teda věřím a narovinu říkám, že tak jak jsem se doteď snažila trošku nabrat, tak od teď zase začínám hoooodně hlídat jak a co jím , protože už nikdy se nechci vrátit do svého tlustého stavu a přibrat a protože nic není zadarmo budu zase hubnout!!!!!

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 09:30 

holky klíííd
mě z té skupiny na FB taky vhodili, bez mého vědomí ze dne na den, už před nějakou dobou... a rozhodně se z toho nehodlám věšet, nicméně, mě naštvalo, že předtím než mě někdo vyhodil, nepřišla ani zpráva o tom že to chtějí udělat. Pak teda nevím, proč mi posílali do té skupiny pozvánku, fakt jak u debillů na dvorku. :roll:

vercoco se týká Tvé váhy, je tvoje věco co tady prezentuješ...
viděla jsem nějaké fotky z nedávno proběhlého srazu, a dle mého teda určitě nemáš ani 64 ani 68 ani já nevím kolik... tam vypadáš spíš na 80 když to srovnám s fotkama z rajčete...
mě je to osobně jedno, a ber to jenom jako mé vyjádření k tomu co se tady událo. Ostatně je to Tvá věc.
spíš si myslím, že nehodláš vůbec připouštět , že bys po tubu mohla začít nabírat, a nemyslím, že by to bylo úrazem, nebo čímkoliv jiným... myslím si že to může být prostě proto, že se to stává, a nebyla bys první a asi ani poslední... umět si věci přiznat, je ale těžkéé . vím.)) tak mě za ten názor zase neukamenuj. A jestli to tak není, a opravdu máš těch 68 nebo kolik jsi psala, tak se omlouvám za blud... a stahuju se do kouta. :)

No to si myslím já, a teď mě za to klidně zabte. :lol: :lol: :lol:

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 10:44 

Dobré poledne vespolek!

Každý je svého štěstí strůjcem

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2699, 2700, 2701, 2702, 2703, 2704, 2705 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina