fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 20:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2701, 2702, 2703, 2704, 2705, 2706, 2707 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 13:02 

Scalla píše:
kamatejko, buď tak hodná, když už sem chodíš jen šmírovat nebo podpalovat, neber si mě laskavě do huby.

Ahojky tak jak je doma???

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 13:05 

vem860: ahoooj! No paráda, doma je doma! :-) Co Ty, jak je? Co sis uvařila dobrého k obědu? :mrgreen:

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 13:06 

Souhlasím s Jitkou H. že mladý Baudyš je narcista a svému otci nešahá ani po kotníky....
Tyto předpovědi jsou velmi nepřesné, jsou dělané velmi všeobecně a každý si tam
může najít to svoje.
Co se týče těch různých on-line výkladů karet, tak jako kartářka s víc jak 20 letou praxí
mohu zodpovědně říct, že je to jen program, který je vytvořený člověkem a jsou
to stejné bláboly, jako výklady v televizi...většině jde jen o to z vás vytáhnout peníze
za skutečný výklad či jakoukoli jinou službu. :cry:

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 13:17 

Dev :
Přesně tak, proto jsem psala Bambulce, ať to bere s rezervou. Někdy mu to vyjde, jindy ne - teď se docela trefil, když to vztáhnu na momentální hádky tady na fóru. :-) Proto jsem psala, že to přidávám pro odlehčení situace.

A co se týká věštců v TV - zrovna teď ve čtvrtečním magazínu MF Dnes je krásně popsán pokus, kterak redaktor vzal tarotové karty, naučil se pár blábolů, jak udržet zákazníka na draze placené lince a z fleku by dostal místo jako "noční věštec".

Dev, jak jsi se dostala ke kartám? Moje kamarádka taky vykládá, otevřelo se jí "třetí oko" po úrazu lebky, kdy zažila svoji vlastní klinickou smrt. To co vidí ona, už bych snad ani vidět nechtěla - krom karet i aury u lidí, ale i duchy, atd..

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky :-)
- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to :-)

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 13:36 

Od doby co si pamatuji jsem ráda hrála karty, taky dodnes bych se mohla zapojit do jakékoli karetní hry. Moje maminka ( astroložka a numeroložka již skoro 30 let ) si jednou nechávala vyložit karty a dostala vynadáno, jak je možné, že se svýma schopnostma již dávno něco nedělám...a pak si mne vybrala jedna kartářka z jižních čech a předala mi to, co se u nich předává již víc jak 150 let...a bylo to :D
Takže by se dalo říct, že jsem to dostala jako dar.
Auru také vidím, duchy naštěstí ne, ale cítím geopatogenní energie.
Protože výklad karet mne živí, abych vyrovnala energie, maluji hedvábné léčivé mandalky buď na problém nebo podle data narození konkrétního člověka http://www.fler.cz/zbozi?ucat=74977

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 13:47 

Dev
Ty mandaly jsou nádherné :roll:
Namaluj mi taky jednu, vzala bych si ji toho 11. 5. odpo, jak se za Tebou stavím na cigárko :wink:
Když píšeš na problém, může být i na hubnutí?

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 13:54 

Annax: mandalku ti namaluji ráda, ale v tom Brně se neuvidíme ( což mne mrzí ). Termín se kryje se stejnou akcí v HK, takže pro mne jasná volba, že jdu v místě bydliště. Mandalka se dá namalovat na cokoli, partnerské vztahy, podnikání, studium, peníze, takže i na hubnutí, ale po pravdě než jen na hubnutí je lepší namalovat pro konkrétního člověka, často je jeden problém spojem s jiným, co může třeba i to hubnutí blokovat.

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 13:57 

Dev
Tak to je škoda, že se neuvidíme :oops:
Dobře tedy, až si spolu dáme někdy to cigárko, tak mě prokoukneš a podle toho mi mandalku namaluješ :D

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 14:09 

tak joo...i když většinou je maluji podle data narození, pak si na tu osobu vyhodím karty, ty mi ukáží všechny problémy, které jsou potřeba řešit a pak maluji :D

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 14:10 

Tak teda jo, píšu do SZ :wink: :D

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 14:13 

Hezké odpoledne všem..tak jsem dnes byla poprvé po opce v posilovně,sice jen na pásu,ale šlo se mi super.ty shozená kila jsou už znát:-) Takže zítra jdu zase,dala jsem si zátěž jakou jsem zvyklá a vše vpohodě,tak mám radost.S tím cvičením ty kila prostě půjdou dolů ještě líp.Ke spokojenosti mi jich ještě pořád dost přebývá :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 14:15 

milá Scallo , nemám potřebu se uchylovat k hrubostem , ovšem taky nemám ráda když někdo oblbuje , to je celé . Ono se dost těžko uznává ,že si člověk vybral něco co úplně nefunguje podle jeho představ . Třeba právě proto je v mých očích na př Bestickova velká hvězda , nedělá caviky a přizná jak to je , to samé Saga123 , což se možná moc dobře nečte ,ale je to potřeba a je velká škoda ,že sem víc takových nepíše ,ale docela je chápu .Vyčítá se ,že na Drobcích se nadá dopustit na Ob kliniku a bandáže , tady jede to samé ,jen téma je jinčí :roll: ale hlavně že liga spravedlivých a neomylných ví co je pro druhé nejlepší :wink:

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 14:15 

zdarec jak Brno!
od rána se snažím prokoust a dohnat co jsem zameškala, jsem druhý den po delší době doma..... a nestačím valit bulvy.
"ty v*le, tady to sviští.... no nuda se tomu nedá říkat...." tak já jdu zase zalézt zpět do ilegality....

pac a pusu a doboru náladu, bude víkend....

8)

Jana

Obrázek
Jde to ztuha, ale jde to...

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 14:33 

Přeji krásné odpoledne, už se nedivím proč prší po krásném slunečném dni... potřebuje se tu něco pročistit.. nic nečtu... jen pár příspěvků a začátek... jen by jste si měli uvědomit žijte tady a teď je mi úzko z toho napadání která co kdy řekla napsala nenapsala... kurňa koukněte se každá do sebe, zda to vůbec za něco stojí... každá sem přišla na toto forum, aby mohla začít nový život... naše životy jsou tak krátké a vy si je špiníte... nyní zažívám uvnitř smutek nad tím že skončil něčí mladý život...
Něco k zamyšlení...
http://www.youtube.com/watch?v=XO6L2kxrphU :cry: http://www.zpravy-pro-neslysici.cz/3230-zpravy-odesla-nam-katerina-bauerova/
Bojovala se statečně s leukémii. Drželi jsme všechny palce a pěsti, aby se uzdravila. Ona byla a je pro nás velkým příkladem, že i v těžké situaci je možné být veselým člověkem. Prosíme Vás, abyste se už neřešili, ano, je to pro všechny šok, ale měli bychom ji nechat v pokoji a zavzpomínat si jen v okruhu její přátel. Upřímnou soustrast a čest kateřině Bauerové.

Holky... já tady hledala a hledám rady... co se týče opky... také i ty, které prošli nějakou operací... i setkání... kdy vidíme každá pokroky... není nic anonimní... známe se... podporujem... zahoďte tyto malicherné věci... já už si tu také dost zakousla, po tom co se tu strhlo kvůli Zahradnici, když jela podruhé do nemocnice.... neodešla jsem z tohoto fora... i když mne to naštvalo... také vím že nikdo není dokonalý... každý je jiný a jiný názor... nikdo nezná ten pravý příběh té druhé... zkuste vše přehodnotit a jít dál...

TUBU 25.6.2013 v SurgalClinicBrno,reoperaci MUDr.Čierny 28.7.2015baypas Sadi-S,plastika prsou 28.3.2018,Abdo 17.12.2018
http://andre2.rajce.idnes.cz/dieta/
48 roků,měřím164cm,milující manżel,dva syni 26,22,babička 4.5 kterých dvojčátek

PříspěvekNapsal: 19 dub 2013 14:59 

Katamajenko,diky,ja se ale jako hvezda necitim,nicmene je treba taky priznat,ze neni vse jen ruzove..Pro me je obrovska motivace treba prave Janaaa,ktera si roky vahu drzi,Jana byla prvni koho jsem osobne poznala a ma muj obdiv a OBROVSKE DIKY!Sagu123 obdivuji jak na sobe maka,cvici,hlida se a celkove o sebe pecuje a vlastne i o nas,tim ze nam venuje cas na spinningu,v posilovne a vse to dela zadarmo,nebere za to zadne penize!Ktera z holek by neco takoveho tady udelala?Maloktera by investovala SVE penize do kurzu na lektora spinnu,nebo fitnes trenera..

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2701, 2702, 2703, 2704, 2705, 2706, 2707 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina