Blanula píše:
Otluhoty jsi nějaký protekční, protože já mám být v Břeclavi na 8 hodin ráno a budu tam zbůhdarma čumákovat celý den, jinak mimochodem u knedlíků prý není problém energetický v těch knedlících (pokud teda sníš 1-3), ale hlavně v těch omáčkách k tomu

, ale já Ti rozumím, omáčku mohu klidně i bez knedlíků

Ten první (zrušený) termín(pondělí 28.1) jsem se měl dostavit taky na 8:00 hod, ale ten posunutý na 1.4. i tento další 5.5. mi bylo řečeno do 15:00 hod... Možná i proto, že se jednalo 1.4. o svátek (velikonoční pondělí) a 5.5. jde o neděli - zřejmě laboratoře v neděli(ve svátek) nefungují (navíc všechny odběry a výsledku vezu sebou)...
Co jiného, kromě trápení hlady

, by mi tam v neděli mohli dělat???
No stejně si nástup budu ještě telefonicky ověřovat - jestli se mnou počítají
Nejvíce mne mrzí ten sraz na lodi (jaktože je Vás tam málo přihlášených

) - na srazu v Brně jsem počítal, že už budu v tomto termíně fit a ukážu špendlíčkovi svou domovinu a zlikviduju ji na discotéce.... Teď budu trpět v Břeclavy, a Vy se klidně budete levným alkoholem a dobrým žrádýlkem cpát na lodi....
Bože můj - závist je tak špatná vlastnost

42 let, svobodný bez závazků
Nikdo není dokonalý, i hovno má své muchy.187cm, největší váha 196kg, nyní 187kg
28.1.2012 - termín přijetí [/color]- termín odložen - místo zhubnutí 7 kg jsem 11kg přibral - váha 198 kg.
Nástup 5.5. a o den později proveden výkon OLBG aktuální váha 181 kg