Zdravím all !...vůbec nejsem ráda za ta napadání zde, je to ošklivé a nic dobrého to nikomu nepřinese. A vážení, uvědomte si, že hlavně
V e r č a spolu s jinými tuto podobu fóra vytvářela na základě zkušeností, čerpaných od pacientů, doktorů a nutričních sester a jsou tedy její doporučení a informace opravdu solidně podložené. Netvrdím, že vše platí 100% pro všechny, malé procento výjimek se najde, ale stále základní návody a poznatky jsou v návodech obecně platné - tedy téměř pro všechny. Navíc...moderátorky tu mají hlavní slovo, obdivuju je, že mají stále tu trpělivost odpovídat na stejné otázky, opakující se po pár stránkách...dokonce jsem zaznamenala, že někomu se dostalo "jen odkazu".
Nováčci 
málo čtete!!! Samozřejmě platí, že se tu můžete ptát kdykoliv na cokoliv a kohokoliv, ale někdy by možná prospělo prohlédnout si ostatní šuplíčky, dělat si poznámky a pak se ptát na to, na co jsem odpověď nenašla nebo to spěchá a nemám čas hledat.
...ale jsem ráda, že "můj" vynález s mrkvovými šťávami ve skle z Lidlu je stále "živý"...já už bez nich nedám ani 1 den spoustu let a kupodivu jsem se jich ještě nepřepila. Tahle šťáva opravdu hladí...od krku až po konečnou cestu.

(Neodpustím si poznámku, i když to je zřejmě můj problém, že si to beru, ale kvůli nováčkům musím...pít agresívní odstředěnou šťávu z čerstvého ovoce či zeleniny několik následujících týdnů po operaci, to fakt považuju za zbytečné riskování. Na to nepřišla má kebule, ale doktoři a nutriční sestry. A taky zkušenost pacientky.)
Cácorko...až pojedeš na sál, doktoři i sestřičky musí vědět o tom, že máš v sobě tampón! Ve vlastním zájmu to, prosím, netaj!
No tak jsem Vám trochu vyčinila, ale věřte, že v dobrém úmyslu.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014