pěkný večer přeji
vzala jsem to pár stránek vzad a tedy nestíhám valit bulvy

chápu že jako čekatelka mám do stravování po operaci úplné prd co mluvit,ale nedá mi to. Zdrávku mám taky a tedy co já si pamatuju,tak žaludek připravuje stravu do tekuté formy pro tenké střevo,přes jehož stěnu se pak do těla vstřebávají živiny. Čím je strava pevnější,tím více se musí žaludek namáhat,tím více musí uvolnit žaludečních šťáv které s klidem strčí do kapsy kdejakou kyselinu. Pro zdravý žaludek žádný problém,ale pro operovaný zasvorkovaný

takový žaludek by měl jen odpočívat a namáhat se jen minimálně. A jak psala
Ines38 bodejť by se to tu nervalo,když ani dr v tomhle nejsou jednotní a co pracoviště,to jiný typ stravování. Ale jsme dospělí lidé a každý si za svoje tělo odpovídáme sami a když to tu člověk pročte opravdu poctivě,najde pro sebe to co potřebuje
A co u mě nového?,no zatím to vypadá leda na bandáž

ta sviňská bakterie se drží a lepší to hned tak nebude. S panem doktorem jsem to probrala, jak řekl sám tak určitě bych našla lékaře, který by to risknul, ale visí na mě rodina jak potřebami tak finančně a nemůžu si dovolit vypadnout na několik týdnů z provozu,kdyby se něco pokazilo. Vím, že to se může stát i tak, ale strkat hlavu do oprátky vědomě se mi moc nechce. A když né bandáž tak redukční režim do 7000kj a pohyb. Budu srab a zkusím tu změnu režimu a každých 6týdnů gastro, snad si ta mrcha dá časem říct. Možná je to taky trochu tím,že se stresuju abych do léta stihla mít termín a pak co nejdřív po operaci, jak se mi to nedaří,jsem nesvá. Takže budu muset trochu vyčistit hlavu a dát tomu čas,dočkali se jiní, dočkám se taky.
Jitka Klauzová ohromně ti to sluší, i tramvaj by se ohlídla

držím palce aby tahle pěkná figura vydržela až do vysokého věku. A taky škemrám o heslo, jestli můžu být tak smělá, já si tě nějak s kg navíc neumím představit
těm co čekají pevné nervy, těm co upisují gratuluce a všem bez rozdílu pěkné dny