Scalla, Annax holky ani nevíte, jak jsem ráda, že hubnu
když jsem v 2007 šla na bandáž, tak jsem snila, že budu za několik měsíců hubenější....... ale všechno bylo jinak

stále jsem zvracela, mohla jsem jíst jen tekutou a nebo kašovitou, ale váha stejně lezla zázračně nahoru........ v 12/08 jsem si vyprosila reoperaci, chtěla jsem bypass, ale Dr.Gryga rozhodl, že to bude tubu...... po operaci jsem měla prosak žaludku, krevní sraženiny v břiše, skončila jsem na umělé výžive na 2,5 měsíce.......zhubla jsem 20 kg, ale časem se to zastavilo a pak už váha pomalu, ale trvale lezla nahoru......pak mi ruplo koleno a půl roku jsem skoro nechodila

váha vyletěla zase nahoru....... začala jsem řešit další reoperaci, domluveno v Turnově, ale nakonec se neuskutečnila, nešla udělat laparoskopicky a klasicky mě doktor nechtěl operovat - mám spoutu diagnoz a mohly by být komplikace......
domluvila jsem si v 9/12 konzultaci ve Vítkovicích a v 1/13 jsem byla operovaná, vše proběhlo hladce, bez komplikací........
jsem spokojená s péčí ve Vítkovické nemocnici a hlavně s docentem Holeczym a taky jsem ráda, že jsem to nevzdala a dotáhla až do této reoperace, protože bez ní bych to nezvládla...... už nejsem nejmladší a každé kilo dole má blahodárný vliv na mé zdraví
někomu stačí jedna operace a zhubne, ale já jsem asi exot, který potřebuje vyzkoušet skoro všechny

61 roků-bandáž 2007, 2008 reoperace-tubulizace-zhubnuto 20 kg opět přibírám,plánovaná reoperace Turnov 12.9.2012 nevyšla
hledám další možnosti !!!!!!!!!
10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg......
operace BPD byla 28.1.2013