Holky migréna? Ta ku..a se poslední roky rozhodla že mě zničí život...já se ale nedám, nesmím..Mě teda nezabírají vůbec antimigrenika, možná proto, že je mám strach brát s indometacinem, který mi jediný zabírá, při velkém ataku, teda dva. Z těch antimigrenik se mi špatně akorád dýchá a účinek minimální...Vím že indometacin je dryják, ale záchvaty které jsem měla než jsme se s " panem indometacinem" poznali, jejich síla se nedá popsat, ten kdo nepoznal neuvěří...Takže ten mě chrání, před tím nejhorším, ikdyž vedlejší účinky je bohužel zavodnění a spavost, pokud mám migrény, prospím půl dne a funguju až druhou polovičku, ještě že jsem to tak neměla když byli děcka malé, to nevím jak bych řešila.., kluci do 4 let nespali ani v noci..Teď po op, k "indometicinovi" beru ještě čípek na žaludek toregan

, aby mi nebylo zle. Jenomže mě ty bolesti trvají s přestávkama, někdy 10, někdy 14 dnů...Byla jsem na několika rezonancích, navštěvuju endikrinologa, nikdo není schopný přijít z čeho to mám...Já osobně, protože to mám spojené s PMS to cítím jako hormonální problém proto trošku věřím v to že až bude třeba 30kg dole, že se mi ataky upraví na polovinu.., i to by byla úleva..
Peťulko, tak ať se máš ve wellnes fajn a ať jsi brzo čiperka!
Scallko, je fajn že ty čiperka jsi!

Ať se ti daří i tak dál..