Ságo, no právě, léčba migrény je pokus omyl...Já jsem ještě "oříšek", který nesnáší při migréně codein a léky s kofeinem, němůžu se při sebemenším nápinku bolesti na kafe či pravý černý čaj ani podívat..Můj neurolog, který, přesto, že se chová ke mě slušně, nemá rád obézní lidi

takže když jsme to spolu probírali tak mi řekl že sice je teď profilaktická léčba dost in, ale že u mě by byla jasnou kontraindikací obezity, tj. přesně jak to píšeš...Tudíž zkoušíme antimigrenika...několik let..Měla jsem i ty nejdražší za horentní sumy, ale nezabraly stejně jako ty nejlevnější. Nevím proč, teda ale je to tak...
Antikoncepci, nemůžu kvůli bolestem hlavy užívat už od prvního porodu, vyzkoušela jsem jich několik, takže taky pro mě pasé...Já jsem totiž hrozný případ

Nicméně ke gynekoložce jsem objednaná na květen takže to s ní proberu, že ty migrény mám poslední roky spojené s PMS, je vcelku erudovaná, zkusím jít na to místo endokrinologa a neurologa přes gyndu,menstruaci mám nepravidelnou a velmi silně krvácející a někdy zase jenom všechny příznaky bez krvácení jako teď třeba po op...Zkrátka oříšek, kéž by se to váhou upravilo, člověk je fakt několikrát za měsíc vyřazený ze života ještě většinou neví ani kdy...
Jinak díky za zkušenosti

Zajímavé že když jsem byla loni v létě v hornaté oblasti v USA v Seattle , tak tam jsem migrénu měla za celý měsíc jednou...Doktor mi na to řekl, že je to tím, že migrénám dělájí dobře vyšší polohy. Hradiště je bohužel v dolině