všem přeji pěkný večer
koukám jak Vám to tu všem pěkně jde , moc a moc gratuluju k odhozeným kilečkům a těm co mají těsně po operaci přeji ať jsou brzy fit
jak se tu probírala ta zácpa , tak použít se dá ovocný kompot ,ale musí být teplý , hodně se osvědčuje u malých dětí a starých lidí ,kde je ten pohyb střev pomalejší a kdyby náhodou ani to ne tak pak už jen Šaratice nebo čaj ze senny ( večer šálek a ráno 100% jistota ,ovšem bez křečí se to neobejde

)
Jitka Klauzová před operací jsi na sobě tyhle stavy nepociťovala , jako že stres = jídlo ? Já na něčem podobném pracuju s psycholožkou , protože ačkoli mě nutriční ubezpečila ,že s pravidelnou stravou mě žravá z nervů přejde , tak velké prd

jak jsem s prací ve skluzu nebo je něco doma v nepořádku a mám nervy na pochodu , je to děs

a samo vede čokoláda . Vím ,že bych neměla ,ale jsem slaboch . A co mě trápí ještě víc ,je že po 3měsících terapie efekt nula nula nic , a to bych měla mít v listopadu operaci

nebojím se že bych po ní nehubla ,spíš mě trápí ,že si ten zlozvyk potáhnu do budoucna a za pár let bych mohla být tam kde dneska

Po mém posledním nezřízeném žraní jsem odevzdala manželovi platební kartu a na nákup jezdí pouze on

Už jsem i uvažovala ,že změním zaměstnání ,ale máme dost vysoké náklady a rodina je na mě finančně dost závislá ,takže eliminace spouštěče stresu je nemožná . I když mám dny kdy mi k na.ání stačí jen malinko a do toho holka v pubertě

zkrátka se v tom melu pěkně . No doufám ,že to do operace nějak ukočíruju a budu mít jiný šidítko než žvanec
a abych to úplně nezakecala , 12.11 . 2013 mě snad čeká Tubu ve Vinohradské nemocnici v Praze

původně jsme tedy počítala s termínem až na příští rok ,ale z plánu jim vypadla jedna paní co otěhotněla a tak její flíček mám já . Jen musím ještě přemluvit ten svůj pošahaný žaludek ,ať si tou dobou dá od zánětu pohov