Tak se po delší době ozývám. Kila letí dolů - ono u nás váženějších lidí ty první jdou vždy rychle
Samozřejmě je to hlavně voda - snažím se dodržovat pitný režim, aby nehrozila dehidratace - možná pár piveček by to spravilo....
Mimochodem - jedna z dam tvrdila, že se píva vzdávat nemusím - jen ho vypiju méně

ale to bohužel nejde - aby člověk pořádně ocenil pivečko, musí se dosyta napít - alespoň to malé pivko by se mělo vlézt na jeden zátah, aby se to dalo ocenit... Takže asi spíše přejdu na víno - tam usrkávání malých doušků nevadí.... a samozřejmě tvrdý...
Jinak stále mám problémy s únavou , motolicemi - je to asi jednaK rozhoděnýma cukrama (tak nízké hodnoty jsem nikdy nemíval), tak možná i malým množstvím jídla a onou dehidratací...
Ještě bych měl být na tekuté, ale už pomalu pokouším i kašičky - bramborová kaše (hodně řídká) s v míchaným sekaným masem, omáčky s najemnučko rozmaširovaným masičkem, jogurty už neředím - vše se zdá v pořádku - žaludek neprotestuje....
Jen ty malé porce

a to se ještě zdá, že některé mám i velké 150 ml - biť to jím třeba 30 minut...
Příští týden o víkendu jsou u nás slavnosti - tak uvidíme... To bych chtěl už vyzkoušet i vinný střik
Jinak kontrolu v Břeclavi mám 10.6. okolo 11 hodiny - kdo tam bude - přihlaste se , pokecáme, zajdeme na větrtník

Alespoň se podívat jak vypadá

42 let, svobodný bez závazků
Nikdo není dokonalý, i hovno má své muchy.187cm, největší váha 196kg, nyní 187kg
28.1.2012 - termín přijetí [/color]- termín odložen - místo zhubnutí 7 kg jsem 11kg přibral - váha 198 kg.
Nástup 5.5. a o den později proveden výkon OLBG aktuální váha 181 kg