Zakletá je to až k neuvěření jak jsi se od posledka smrskla a moooc ti to sluší

Romane i já se připojuji ke gratulaci buď pyšný,máš být na co

Holky a hoši musím vám něco napsat ,včera mi přepadli na nádraží v Děčíně mou 16-ti letou dceru.Nechce o tom mluvit,odmítla to nahlásit,má strach a já taky,nevím co dělat!Chápete to za bílého dne 2 cikáni a jedna cikánka ,měli sebou 2 děti asi 8-9 roků a ty hlídali vchod a východ a dospělí mou dceru chytli ,narazili na zeď,zfackovali a snažili se jí ukrást mobil.Zachránilo ji jen to ,že se začali mezi sebou dohadovat a tak se dcera vysmekla ,vytrhla jim svůj mobil z ruky,shodila jedno cikáně z kola tím odpoutala pozornost od sebe a utekla na peron mezi lidi.Řvali na ní a utíkali,ale mezi lidi se neodvážili,má dcera trubička nikomu nic neřekla až dnes mě když jsem si všimla krvavého strupu přes půl čela.Je mi hrozně,mohli ji zabít.Co je to za zkurvenou dobu že nás černý terorizujou,jistě jste viděli ve zprávách těch 20 cikánů co napadli ty manžele a proto se dcera bojí a mlčí a ani bohovi nechce slyšet o tom že by jsme to nějak řešili.Je mi zle asi si dnes otevřu flašku!Ještě že ta moje cácora není žádná křehotinka a věděla si rady,ale málem se prý počurala srachy.Není divu,já bych asi tak duchapřítomná nebyla.Dík za vyslechnutí,zdělená starost je poloviční starost,tak snad se mi malinko uleví.

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg
Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec