Dobrý den, tedy večer, tedy vlastně noc.
Tak jsem tady dlouho opět nebyla. Nějak nestíhám. Začínají dovolené, takže je to z práce doma do práce placené. Ach jo, a takto to bude až do zářijové dovolené.
Dneska jsem se radovala, že přijedou mladí s vnoučátkama, ale dojedou jenom v neděli na otočku, protože musí synátor odjet na montáž.

Nevím, co tam budou u Prahy v těch povodních na nějakém vodním díle tedy montovat. No, uvidíme.

Ale zase si říkám, že si udělám volnou sobotu, snad už oschne zahrada a zítra po vyspání po noční budu moct zase huntovat svoje záda na zahrádce.
Tak se musím pochlubit. Jupíííííííííííí, jedu třicáté kilo. Parááááda. Měsíc a půl mi váha stála, potvora, už jsem tu PP nenáviděla, ale najednou to poskočilo. Tak jsem šťastná.
Jinak tady proběhla nedávno debata o vracení jídla, mám to bohužel také, řeším to tak, že si hlídám lehnutí večer po jídle až asi tak za hodinu, jinak je pohroma. Když se to vymkne z rukou, tak manžílek chrní, já vedle něj sedím na křesle a čekám. Ale dá se to. Musím si to hlídat. Jinak ty pocity jsou doopravdy strašné. Pocit, že se utopím.
Několikrát po sobě jsem to zažila a už bych ani nemusela.
Je vás tady hromada nových jmen, tak všechny zdravím, přeji šťastné chvilky s hubnutím po opkách, krátké a klidné čekání na operace, málo pochybností a hodně sil do uzdravování. paaaaaaaaa