fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 srp 2025 02:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2778, 2779, 2780, 2781, 2782, 2783, 2784 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 06 čer 2013 12:59 

Ines zatim nic nevim,teprve se tu pomalu rozkoukavam,ale neboj se nic....budu tu dostatecne dlouho na to abych vse zjistila.;-) Jinak mam internet v mobilu,tak pisu pres nej....Ale zjistila jsem,ze mam nad hlavou kabel od internetu a jak jsem se uz informovala net je volne pristupny,takze si hned zitra necham dovest notas a budu Vas prubezne informovat jak to tu probiha a co je noveho.Stejne se tu budu silene do uterka nudit.

36let,170cm,jedna krásná dcera18 let a černý mopsík Scooby Doo
16.11.2012 poradna dietoložky MuDr.Kutějové
10.12.2012 bar. por. prim.Bařinky Valmez

10.1.2013 obezit. por. Valmez

6.6.2013 PLIKACE prim.Bařinka Valmez
Odlozeno kvuli nachlazeni a nedost. zhubnuti pred opkou na 13.6.2013, 136kg,v den nastupu 131kg.

PříspěvekNapsal: 06 čer 2013 13:40 

Pralinko , ano je tam nad hlavou kabel od netu, taky jsem měla tam měla noťas, akorád jsem měla asi hodinu problém s připojením, než jsem došla na to jak v notesu přepnout bezdrátouvý systém na drátový :roll: , pak už mi to šlo :wink:

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..

PříspěvekNapsal: 06 čer 2013 14:16 

holky díky , čekám že za ty dva týdny už se nic moc nestane ,ale je fakt že už bych to radši měla za sebou , nebojím se ani tak operace ,ale spíš aby mi zase někde něco neruplo , nebo se mi to předtím stalo :roll: :?

Gabka tedy to je nádhera -30kg , moc gratuluju a ať se daří jak si sama přeješ :wink:

pralinka76 tedy to koukám ,že 5kg dolů je málo :roll: ale každý lékař má ty požadavky asi jiné . Mám známou v Anglii a ta se taky chystá na operaci , tam je příprava min 3 měsíce a dolů min 10% váhy . Tak držím palce ,aby se váha pohla jak má , přešlo to nachlazení a zub si dal taky pohov .

Dev tedy koukám :shock: :D ty ty kg a cm úplně odhazuješ , gratuluju :wink:

ines38 viděla jsem tvoje fokty na rajčeti , těch -20 kg je vidět :wink: a to ti nemažu med kolem pusy :lol: ona to fakt asi hlava moc nebere .

ještě jsem se chtěla zeptat , nemáte někdo v okolí někoho kdo je po resekci žaludku kvůli vředům a pod ? Tedy ne vyloženě po tubu . Mě by zajímalo jak je ten žaludek pak velký . Když jsem se ptala pana primáře , který by mě měl operovat , řekl že neví . Berou poničenou tkáň + něco víc jako ochraný lem , v mém případě 50% minimálně , což vím zase prd :lol: tak kdyby někdo věděl , budu ráda ....díky

žaludek po resekci pro vředy 16.7.2013 , velikost cca 300ml

Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: 06 čer 2013 16:26 

kytice: samozřejmě, že mám pocit, že to nejde tak rychle jak bych chtěla :D , ale to tady skoro každý a těší mne, že to jde tak pěkně....jinak já mám žaludek po TUBU zhruba 30 ml ( větší injekční stříkačka ), ale nemám klasickou TUBU, pan primář mi tam nechal původní bandáž včetně malého žaludku nad ní.

pralinka: tak to mne mrzí a držím pěstičky, aby vše dopadlo dobře...já dala dolů před opkou 7 kilo a pan primář nic neříkal...ono to je asi také podle výchozí váhy...

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 06 čer 2013 17:21 

Já ůplně hledím,jak jste všechny hubly před operací,mi to vůbec nikdo neřekl a o těchto stránkách jsem nevěděla,cpala jsem se do posledního dne,ať si to ještě řádně užiju.Přibrala jsem ještě 7 kilo :oops: tubu 17.5.2013.Mám dole 6 kilo,nevím,jestli je to dost nebo málo,ale zatím bez cvičení.V pondělí jdu již do práce,tak to půjde určitě rychleji.Hodně zdaru Vám všem ve snaze přeje Radka

PříspěvekNapsal: 06 čer 2013 17:59 

radunkatop píše:
Já ůplně hledím,jak jste všechny hubly před operací,mi to vůbec nikdo neřekl a o těchto stránkách jsem nevěděla,cpala jsem se do posledního dne,ať si to ještě řádně užiju.Přibrala jsem ještě 7 kilo :oops: tubu 17.5.2013.Mám dole 6 kilo,nevím,jestli je to dost nebo málo,ale zatím bez cvičení.V pondělí jdu již do práce,tak to půjde určitě rychleji.Hodně zdaru Vám všem ve snaze přeje Radka

Radunko, já přibrala taky... hlásím, že vážím 145 kg. .Takže nelítáš v tom sama, taky jsem měla ty tendence, že se musím s jídlem rozloučit, ale už se hlídám, posledních 14 dní... ale přesto...Je to jojo efekt, aspoň u mě, páč jsem předtím pracně zhubla 6 kilo, a ods února to mám zpět, nebýt operace, která mě čeká za pár dní, určitě by další kila ještě přibyla. No vidíš, 6 kg pryč, to jde, ne? :wink: :D Držím Ti palce, ať hubneš stejným tempem dál, podle mě je to úžasné. A rychlou rekonvalescenci :wink:

Obrázek

Naposledy upravil Karkulka dne 06 čer 2013 18:16, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 06 čer 2013 17:59 

Radunko, ty jsi nedostala příkaz od lékaře? Já mám v papírech, zhubnout 7kg, ale říkala jsem si, že pokud zhubnu 5, že to určo bude stačit a ejhle jak vidím, tak nemusí.:D

http://blanula1.rajce.idnes.cz/Tak_sel_cas.../

PříspěvekNapsal: 06 čer 2013 18:06 

Blanula píše:
Radunko, ty jsi nedostala příkaz od lékaře? Já mám v papírech, zhubnout 7kg, ale říkala jsem si, že pokud zhubnu 5, že to určo bude stačit a ejhle jak vidím, tak nemusí.:D

Blanule, nejsem radunka, ale nedá mi to nenapsat něco k tomu...poprvé jsem o operaci uvažovala před dvěma lety, tehdy jsem se ale obrátila na jinou nemocnici....tam jsem se právěže setkala s tím, že musím zhubnout a že přes tohle vlak nejede, pokud nezhubnu, operace se nekoná... nikdo to se mnou neřešil, já nemohla zhubnout...upadala jsem do zoufalství a nakonec jsem to vzdala, protože jsem prostě nezhubla... připadala jsem si opravdu jak poslední kolo u vozu, protože jsem si řekla, že už mi asi nic nepomůže, to odhodlání ve mě tehdy jeden pan doktor zabil, naštěstí jsem ale objevila možnost jít do Vítkovic, kde mají naprosto špičkový přístup a jsou to odborníci a nestresují pacienty zbytečně...no i když jsem se snažila, nezhubla jsem, ani teď, ba naopak, ještě jsem přibrala, z tohol taky nejsem 2x nadšená...stydím se. Ale pořád mě tam berou jako člověka.

Obrázek

PříspěvekNapsal: 06 čer 2013 18:40 

Já jsem byla v Porubě,píšete i o dietologovi a tak,tam to se mnou nikdo neřešil,vlezla jsem se nad BMI 35,tak nebyl problém,jen mi dali jak jsem šla po operaci z nemocnice papír,jak zhruba jíst,jinak nic,kontrola za měsíc.Vše se dovídám až tady.Radka

PříspěvekNapsal: 06 čer 2013 19:53 

radunkatop píše:
Já jsem byla v Porubě,píšete i o dietologovi a tak,tam to se mnou nikdo neřešil,vlezla jsem se nad BMI 35,tak nebyl problém,jen mi dali jak jsem šla po operaci z nemocnice papír,jak zhruba jíst,jinak nic,kontrola za měsíc.Vše se dovídám až tady.Radka

Ano, v Porubě jsem byla poprvé.....nemám na to dobré vzpomínky, ale třeba to bylo jen jedno velké nedorozumění... mám ještě speifické problémy, které s tím vším taky souvisí a nějak to nebylo bráno moc v potaz... tam to neřeší komplexně, pouze vykonají potřebný chirurg. zákrok a eto vsjo. Vítkovice se na to přímo specializují a dokonce máme možnost se zučastnit výzkumu, který provádí Lékařská fakulta v Ostravě, kde nám budou kontrolně měřit denzitometrii a složení těla... Takže Ty nechodíš nikam k nutričnímu terapeutovi?

Obrázek

PříspěvekNapsal: 06 čer 2013 20:22 

Nechodím,ale na ten výzkum ano,jestli je to ten ,co se bere vitamín D.Radka

PříspěvekNapsal: 06 čer 2013 20:25 

radunkatop píše:
Nechodím,ale na ten výzkum ano,jestli je to ten ,co se bere vitamín D.Radka

neberu Vitamin D, měří se tam denzitometrie...Je to v budově lékařské fakulty... ale třeba je to totéž, nevím... vždy je odběr krve a pak měření...zatím jsem byla jen jednou... Před operací, pak půjdu 3 měsíce po operfaci, snad už budou čísla příznivější :)

Obrázek

PříspěvekNapsal: 06 čer 2013 20:52 

Ines, pralinko,

primář odchází.V pondělí jsem se ho na to ptala.Zatím neví,kam půjde,ale prý se to včas dozvíme,abysme věděly kam za ním na kontroly! :wink:

35let, 2děti (Ondra 10let, Adrianka 8let ),1manžel 40let (stačí až nad hlavu)
26.1.2011 operace tubu ve Valaš.Meziříčí
10.10.2012 plastika bříška - ZVLÁDNUTO!!
Od října 2014 opět váha směr vzhůru :-(

PříspěvekNapsal: 06 čer 2013 21:00 

karkulko, a po třech měsících i uvidíš i jak se mění tělo. je to super, mě třeba zatím vůbec nedochází, že jsem něco zhubla, ale tam ti ukáží snímky, kde je kostra obalená tukama a masem a rozdíl těch 3 měsíců je neskutečný.......Jinak na vítkovicích je fakt úchvatná ta péče po.

PříspěvekNapsal: 06 čer 2013 21:21 

Dev tobě to možná tak nepřijde ,ale opravdu jedeš jak dračice :wink: Já se právě pídila jestli to bude podobné TUBU , doktor neřekl ani ano ani ne , prý něco velikostně podobného ,ale jak moc , kdo ví . Nechám se překvapit kolik se potom do mě vejde , zbožné přání je max 150g :roll: A ty jsi teď na jak velkých porcích , taky 80g ?

žaludek po resekci pro vředy 16.7.2013 , velikost cca 300ml

Obrázek

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2778, 2779, 2780, 2781, 2782, 2783, 2784 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina