Dev 
to je to co mě vrtá hlavou. Ty máš žaludek 30ml a vleze se ti tam 80ml pribináčku. Mě řekl primář že mám žaludek 1dcl (cituji) a vleze se mi tam 125ml nudlového vývaru. Tož jak je to?

Vím že čím je jídlo řidší konzistence tak ho sníme více, ale stejně jak můžeme nacpat 80ml do 30ml či 125ml do 100ml..Toto nechápu. Včera sestře kadeřnici "ujela ruka" a obarvila mě víc na blond, než obvykle možná to bude tím

, jestli ale někdo znáte odpověď sem s ní
Radunko Dev asi myslela 40g obloženého chleba, ne suchého, pokud tuto gramáž má jako jednu porci

Dev má ještě menší žaludek
Jinak je to tak. Jedna porce u klasické tubu se pohybuje do 100g. To ale kromě polévky či řídší bramborové kaše nikdy nesním..Jídla tuhé konszistence s ním mnohem méně..Já to mám při kasické tubu takto. Nachystám si 100g porci, protože pro hlavu je to pořád málo a - sním v horším případě (ráno) 50g a v lepším večer 80-90g a to ještě většinou s 15min. přestávkou. Po operaci je v tomto směru vše jinak, to co ti dnes připadá jako neuvěřitelně malé porcičky, bude po op pro tvůj žaludek, aspon věřím tomu první roky dostatečné množství.Někdy pokud si chci vychutnat vyloženě např. maso, jím ho bez přílohy, jindy si to nakombinuju s přílohou i se salátem.. Takže se toho neboj, nachystáš si povolenou gramáž a co či kolik už sníš bude na tobě. Myslím že první rok je zvykací...aspoň já to tak cítím....