Dobré ráno holky,jak se všichni máte? Chci se vás zeptat, jak to máte se zeleninou a ovocem? Jak často je dokážete vecpat do jídelníčku? Ať se snažím jak se snažím, tak mi to moc nejde. Přecejenom do těch pidi porcí se moc nevejde. Byla jsem zvyklá zeleninu jíst docela často, teď to moc nejde. Ale rozhodla jsem, že zkusím ovoce a zeleninu odšťavňovat nebo z něj dělat smoothie. Tak uvidím.
Dejničko, vůbec neplaš! Koukni jak mě krásně doháníš! Jsi šikulka, to mi věř. Úplně spokojené ješte nejsme asi ani jedna, ale určitě se citíš už o mnoho procent lépe než před operací! A to je krásnej začátek. A počkej na příští léto, to budeme terpve kočky! Rok se překulí jako blázen.... A když jsme byly baculy tak dlouho, tak už to těch pár měsíců vydržíme...

A to cvičení není vůbec špatný nápad, taky chodím cvičit. Sice ještě né s úplnou pravidelností, ale je pravda, že když si jdu v týdnu zacvičit, tak zhubnutí je zaručené.

Zkus něco, co tě bude bavit, vem si do uší sluchátka s oblíbenou hudbou a půjde to samo! Ze začátku to nemusí být nic náročného. Třeba jízda na kole, na kolečkáčích, procházky, nebo cvičení před televizí (já cvičím na míči, mám dvd).
Takže všem moc moc držím palečky!

21.2.2013 - Plikace žaludku Mladá Boleslav
5.5.2013 - 2 měsíce a 13 dní po plikaci -20kg juchuuuuu

22.8.2013 - 6 měsíců a 3 dny po plikaci -30kg juchuchuuuuu..... ale dalo to práci....