fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 srp 2025 12:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2788, 2789, 2790, 2791, 2792, 2793, 2794 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 15 čer 2013 09:24 
Inesko, díky :D

Jinak holky dávejte tipy na víkendové vaření..... :P , jsem úplně vygumovaná a už je půl 11 a já ještě nic nevymyslela :mrgreen: :mrgreen: asi bude dietka, to budou mít vlčáci radost... :mrgreen: :mrgreen: míním samozřejmě moje děti...

PříspěvekNapsal: 15 čer 2013 09:36 

Ahoj děcka, vrátila jsem se z nemocnice, hupsla doma na váhu, mám o 10 kg míň oproti situaci v pondělí ráno, kdy jsem nastupovala do nemocnice - necháp nic, jen tupě zírám :mrgreen: :mrgreen: Všechno mám za sebou, nejhorší pro mě byl asi ten den na JIPce, bolela mě záda z postele, taky mi dělali ten centrální žilní katetr, neb se jim nedopařilo napíchnout žíly...Taky jsem měla jeden drén a cévku v močáku..to byla docela výhoda, aspoň jsem nemusela vstávat z postele :idea: po opce jsem se sotva držela na nohou, ale už je to lepší a lepší, i se otočím na bok v posteli a vstanu sama.
Mám nakoupené džusy bez přidaného cukru, toustovy chleba, jogurt, lučinu, šunku od kosti... samé dobré věci. :lol: Jen si musím zvyknout na ten signál, kdy mi žaludek dává stopku.

Celý kolektiv pracovníků Vítkovicé nemocnice je strašně fajn, lidský přístup, perfektní péče, byla jsem spokojená.

Obrázek

PříspěvekNapsal: 15 čer 2013 10:01 
Karkulka :D

moc Ti gratuluji k těm 10 kilečkům, ale děvče!!! na šunku a toustový chleba zase rychle zapomeň, měla by ses držet na tekuté dietce, aby se Ti nepotrhaly vnitřní stehy na žaludku, takže jen ten džusík, nebo slazený mlíčko, ev. naředěný jogurt či rozmix. polívečku :D , chleba a šunčičku si nech na později....

PříspěvekNapsal: 15 čer 2013 10:21 

Jitko, to je v pohodě :wink: , já jsem byla operovaná ve Vítkovické nemocnici, my to máme trochu jnak ty diety... už i v nemocnici jsem jedla veku a dneska cottage a včera přesnídávku a rozmixované maso... ve Vítkovicích se na to najíždí prostě rychle. Už se tu o tom vedly debaty... halt nemusíme držet tekutou a kašovitou od začátku... Samozřejmě že poslouchám svůj žaludek, když řekne DOST, přestabnu jíst...Jinak díky, já jsem pořád v šoku z tech 10 kil dole. Já plánovala 10 kg na celý měsíc, ne na týden :mrgreen:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 15 čer 2013 10:26 
Karkulka :D

aha tak to jsem nevěděla :D , tak držím palce a přeji ještě hodně zhubnutých kil... :P

PříspěvekNapsal: 15 čer 2013 10:30 

Karkulko, taky ti gratuluju ke zvládnutí opky a k ZAČÁTKU NOVÉHO ŽIVOTA :!: :D :wink: . Teď už jen ať se ti daří dobře, nejhorší máš za sebou, ..Tobě to půjde rychle, cítím to :wink: :lol: :lol:

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..

PříspěvekNapsal: 15 čer 2013 11:28 

Karkulko
Vítej v novém životě!
Desetikilový úbytek je především voda, tak se prosímtě neděs, když teď pár dní váha dolů nepůjde, jak se budeš vracet ke svému původnímu pitnému režimu.
Musím upřímně říct, že ten váš vítkovický jídelníček mě tak docela děsí :roll: aspoň to maso snad ze začátku vynechej, vždyť ten žaloudeček byl chudáček sešitý v celé délce :roll:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 15 čer 2013 11:42 

Karkulka , vítam tě zpět po opce :D jsme na to úplně stejně taky jsem byla 11/6 .Jenom ,že na bypassu.
Akorát jsu v šoku z toho tvého jídelníčku :mrgreen: já tady opatrně po žičenkách úpně holej vývar ze strachem a ty si dáš pomalu kachničku :mrgreen: no dobrý ! Tak nám přeji ať nám ty kila pěkně mizí a jsme fit!!! jo já mám po opce dole 6 kg. No nic měj se krásně :)

40 let
manžel a 1 puberťák :)

30.07.2012 - konzultace MUDr.M.Čierný,Břeclav
16.08-14.11.2012 - kolečko vyšetřeních -domluven Bypass

11.06 /2013 - bypass roux y- MUDr.M.Čierný,Břeclav - zvládnuto !!!

PříspěvekNapsal: 15 čer 2013 11:53 

Krasnou slunecnou sobotu z jizni Moravy preji.. dnes se vracime z Breclavska do Brna a uz tam zustaneme skoro cele leto, nez budu muset v zari po materske do prace.. :( ... tak doufam, ze se uskutecni nejaky brnensky srazik a ja se proste uz zucastnim.. moc se na vsechny tesim..

Simco, nesmutni.. tekutou jsme zvladly vsechny... a protoze u bypassu je opravdu hodne prujem, tak bych se ze zacatku nejakych vetsich soust dost obavala.. u kasovite uz muzes zkouset.. poradne pokousat.. mne opravdu pomahalo si neco pozvykat a dat dojist pejskovi.. a byla 100% spokojenost u nas obou.. hihi.. :mrgreen:

Karkulko, Pralinko - gratuluji ke zvladnuti a at ty kilicka poradne mizi..

Jitusko - ja se dnes odbyla nakladanym hermelinem, ale na Impulsu mi delaji chute kuretem tandoori... miluju indickou kuchyni.. copak jsi nakonec dala vlcakum bastit? :wink:

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny

http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/

PříspěvekNapsal: 15 čer 2013 12:10 
Petulka1650 :)

Peti tak nakonec jsem udělala zapečený brambory a teď ještě tvořím, takovej rychlo-granko koláč :) , a k večeři teda fakt nevím asi budou knedlíky s vajíčkem :) , jsem za celej tejden tak umordovaná z tý blbý práce , že už flákám i to jídlo, ani nevíš tak Ti závidím tu mateřskou, ještě si ji ještě užij :mrgreen: :mrgreen:

jo a co je to kuře tandori??? to je na kari??,

PříspěvekNapsal: 15 čer 2013 12:29 

Jituško
Nevím, jak ochotně Tvoji chlapi papkají těstoviny, ale u nás milovaný rychlý jídlo jsou špagety s opečenou slaninkou, sušenýma rajčatama a česnekem. Rajčata a česnek nakrájím a prohřeju na té slanině.
Kostičky slaniny mám v mrazáku stále, skleničku sušených rajčat ve spíži taky. Teď jsem objevila výrobek od efko "sušená rajčata s česnekem - pronto per pasta" - úplně skvělé! :lol:

PříspěvekNapsal: 15 čer 2013 12:31 
Annax :)

Andulko díky za tip, určitě je udělám někdy v týdnu až zase budu padat na hubu.... :D a co vaříš Ty???

PříspěvekNapsal: 15 čer 2013 12:37 

Manžel šel dneska na procházku, tak jsme si s děckama udělali obědový salát, což on nepovažuje za jídlo :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 15 čer 2013 13:10 

Karkulko

Nooo.... tak debaty otom rozvádět nebudu už toho bylo asi napsáno dost, nicméně, je to síla... hned po operaci takhle jíst.. no , jak myslíte no. držím palce. A těch 10 kilo... to je především voda .) ale gratuluju ti k nim :wink: moc .)

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

PříspěvekNapsal: 15 čer 2013 14:59 

Dík všem za pochvalu a přivitání v novém životě :) No jasně že to bude i voda, těch 10 kg...ale já dodržovala pitný režim, první den po opce ne, to jsem vypila s námahou jeden šálek vody, o zbytek se postaraly kapačky :lol: ale pak jsem už přidávala a přidávala a včera jsem v nemocnici vypila už 1,5 litru tekutin..., dneska jsem už na 1 litru a ještě není večer... No máme akorát zakázané jídlo se zrníčky, byť by to byly jahody, či rybíz... to je vše...podle Vítkovického jídelníčku máme do sebe dostat co nejvíc bílkovin. Dneska jsem byla třeba 2x na velké straně, zdá se, že vše pracuje jak má... vše důkladně žvýkám a jím velmi pomalu.

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2788, 2789, 2790, 2791, 2792, 2793, 2794 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina