hana.ul: Hani, neboj, to se všechno srovná a nový termín dostaneš. Pročti si to tady, uvidíš, že některé šly až na počtvrté, hlavně to nevzdat.
Jakmile snížíš ten tlak, aspoň o kousek, hned si zavolej o nový termín a než k němu dojde, ještě to dorovnáš a snížíš a bude to v pořádku.
Ano, vrátili mě na stejný pokoj. Pokoj 500 je v Turnově pokoj bariatriček.

Což ovšem neplatí úplně, dnes mi volala ta paní po vyndání bandu, že tam přivezli kýlu a žlučník a s náma tam přece ležela ještě ta štítná žláza.
Na JIP už teď nedávají, pokud nejsou komplikace. Snaží se tě co nejdřív vyexpedovat na pokoj, což je podle mě i dobře, protože na JIPu do tebe perou opiáty a já se z nich špatně vzpamatovávám. Tady jsem byla jen asi hodinu na dospávacím pokoji, kde jsem vnímala hadičky, měřák tlaku a pípání. Pak mi sundali nějaký náhubek, v polospánku si pamatuju jízdu na posteli a pak už jsem se doprobrala na našem pokoji. Pamatuju si, jak jsem si chtěla sáhnout na břicho, jestli náhodou nejsem rozříznutá celá, což by znamenalo nějaké komplikace při operaci, ale nebyla jsem schopná tu ruku zvednout a dotknout se toho břicha.

Do druhého dne jsem nesměla nic, ani čaj. Zavodňovali mě kapačkama, do nich přidávali torecan proti zvracení (marně) a chodili na mě koukat. Píchali antibiotika a injekce na ředění krve. Druhý den ráno mě odvezli na rtg, tam jsem vypila ten hořký blivajz a když to bylo ok, už jsem mohla čaj. A třetí den už mi dali nějaký jogurtový koktejl od Danone a v poledne čirý vývar. To už i ze me vytahali hadičky, což mi pomohlo moc, hned se člověk cítí líp.
Neboj se, taky se dočkáš. Akorát si nachystej nějaké ty žíly, jak mi napíchli kanylu na 4. pokus, doteď mě to bolí a mám nateklou ruku. Neví někdo co s tím? Mám tam bouli, je to červené, oteklé a celá ruka od zápěstí k prstům bolí.

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky

- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to