Peťulko, moc děkuji, jsem ráda, že už jsem doma. Manžel to zvládl skvěle, holčička taky, musím je pochválit. Starali se jeden o druhého, než se maminka vrátila.

Dnes si malou vzala švagrová, že půjdou do Zoo, tak si zalezu a budu ještě relaxovat. Držím palce, ať se té nemoci brzo zbavíte, není to ta "pátá nemoc"?
Bossinko, manžel včera donesl Ibalgin Duo Effect a zabralo okamžitě. Je to na poúrazové stavy a speciálně záněty žil, tak jsem to namazala a dneska je ruka výrazně lepší. Koupil mi i nějaké komplexní vitamíny na později, no nechal v lékárně pěkných pár peněz. Jinak jsem v pořádku, tobě ještě jednou moc děkuju za návštěvy, pozvedlo mě to na duchu.

A nejen mě, i tu Helenu na protější posteli. Včera mi volala a mám ji i její sestru objednat na konzultaci a obě půjdou na tubu. Tak se dělá osvěta v praxi.
Andre, moc ráda tě čtu a ještě víc to, že už jsi taky v pořádku doma a po operaci. Taky jsem na tebe myslela, jak to s tebou dopadlo. Bossinka mi pak nosila novinky do nemocnice, takže jsem věděla, že tě nakonec vzali, to je moc fajn!
Já opruzeniny z punčošek neměla a to mi je nechali až do třetího dne do rána. Musím říct, že tohle byla první nemocnice, kde mi nepadaly. Stejně si říkám, že ty sestřičky už musí být otrlé, protože ten pohled na nás, s oranžovo natřenými břichy až po prsa (dezinfekce), vlasy jak rorejsové, ale samodržící punčochy jak baletky, to musí být k nezaplacení.
Drž se, opatruj se, hezky hubni a manželovi řekni, ať zatím halenky nekupuje, že ti budou stejně brzy velké.

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky

- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to