Zdravím všechny, jak se dívám, nestačím ani pročítat vaše příspěvky, času stále míň a míň a ¨nových jmen je tady víc a víc. Tak ve středu to bude půl roku, co jsem po operaci. Je mi skvěle, shodila jsem 32 kilo, vím, že by to mohlo být i víc, ale nějak to nehrotím, jsem spokojená i s tímo výsledkem. Jenom se mi do teď nedařilo nějak cvičit. Pohyb v práci, toho je dost, i pacienti tvrdí, že tady děláme dálkové pochody, doma zahrada, ale našla jsem si takové krátké každodenní cvičení na břicho, teda zatím a zjistila jsem, že jsem totálně v prčicích, cviky, které jsem vždycky zvládala mi to moje blátivé tělo nějak nechce dovolit. Ale budu se snažit a snad se to brzy vylepší. Jinak tento měsíc váha stávkuje, ale doktor mě na to upozorňoval, že se to občas stane, takže jenom -2,5 kilo, ale díky bohu za tohle. Právě sloužím noční a nacpala jsem si to svoje malé bříško hráškem, ach jo, já na něj měla takovou chuť, to bude ráno při toaletách tornádo. Ale snad to proletí střívkama dřív. Jinak pro ty, co už tady jsou dýl, tak vnoučka zase nevzali do jeslí, ten doma jenom zvlčí, potřeboval by trošku drilu a já jsem od nich daleko, malinká sedí jako hříbeček a je pořád krásnější. A taky v noci hrozně kope, o víkendu jsem se s ní vůbec nevyspala. Ale už mi je po nich zase smutno. Těším se, až bude zase srazík v Brně, bylo mi tam s váma hrozně fajn a hromadu věcí, ze kterých jsem měla i strach už nemám, protože nikdy všechno není úplně růžové, ale hlásím, ty návaly ve spánku jídla do krku jsem už nějak zvládla úpravou času a večerní stravy, takže díky za tipy. paaaaa, jdu zase sloužit vlasti a hlavně pacientům.
_________________ 42 let, druhý manžel, trpělivý a podporující, 3 dospělé "děti", kluci jak buci 10.1.2013 OPERACE. TUBU Mostiště, Mudr. Šimoník bbCode: 
|