fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 17 srp 2025 04:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 říj 2007 11:39 

qwysko, sice to nevzdávej, ale to prostě tak netlač, jseš moc hezké děvče i tak, a když nebudeš mít zdravotní problémy a budeš spokojená v osobním životě tak to je nadevše. Láska je nejlepší dieta, já když jsem se zamilovala tak jsem zhubla skoro 20 kilo, i bez bandáže. Uvidíš že když budeš spokojená tak pujde i váha dolů. Kampak budeš chodit plavat , třeba bysme se šli na tebe kouknout, kde ted v praze jseš?Našlas nějaký pěkný podnájem? My bydleli dlouho na P10 Zahradním městě, teď jsme na P9, ale už ve svým.Chodíme plavat do letňan, to je od nás nejblíže. Tak se drž, a do budoucnosti koukej s optimismem, jseš ještě mlaďoučká ( mám 23 letého synka) a čeká tě ještě spousta krásných věcí.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 říj 2007 12:32 

no to je náhoda tam to znám, bydleli jsme tam přes šest let, mladší synek tam chodil do školky. V letňanech stojí 2 hodiny 140,-Kč , ale nikdo nekontroluje jak dlouho tam jseš, je tam u toho kavárna, mužeš dát kafčo, na skřínky vidíš od bazénu, jsou tam společné šatny, proto mi tam chodíme se synkem, protože aby zamykal sám skříňku a pořádně se oblékl, no to mu moc nejde. Ze zahradního města ti jede až k bazénu autobus 195 , zastávka tupolevova.Blíž je teda ze zahradáku bazén na slavii, ale ten já moc nemusím, je to tam takové staré, nic moc.Uvidíš až se zabydlíš, já pujdu se synkem plavat hned jak se mi zahojí díra po portu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 říj 2007 14:18 

tak jo, písnem si, a hlavu vzhůru, věř bude líp! Na zahradáku je také fitko arnika naproti poliklinice v takovém věžáku, a dolů k hamerskému rybníku je hezká procházka a taky se tam hraje bowling- na ovčárně, hned vedle rybníka, a v Jahodové je tenis. To kdybys chtěla sportovat, pokud máš volný čas mezi prací.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 říj 2007 17:18 

ahoj Qwys moc na tebe myslím, bylo nám s tebou hrozně fajn :wink: :wink: :wink: ten způsob stravování je mi známej, tohle jsem také za mlada praktikovala :x :x po rozvodu jsem z důvodu nedostatku peněz jedla někdy jednou za tři dny, hlavně, že se najedl malej :shock: :shock: přesto jsem nikdy nebyla hubená :oops: :oops: psychické bloky udělají v těle pěknou paseku :( :( :(
jsi krásná, mladá holka, jsi chytrá a víš co chceš od života a hlavně, jsi milovaná a to je výhra nejvyšší :!: :!: :!: vydrž, určitě se tvoje tělo umoudří a začne fungovat, jak má :P :P
doufám, že ti to někdy vyjde a přijedeš za náma na Moravu :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 říj 2007 20:23 

Maruško, Qwys já chodím taky do Letňan do Lagunu. Tam se vyplatí koupit si permici - měsíční je za 800 a pak jsou ještě neomezený na 10 a 20 vstupů ale to si nejsem jista cenou. Mimo jiné tam chodím i do fitka hned nahoru, kde můžu koukat i do bazénu. Fitko je super - za vstup - časově neomezený zaplatíte 80 Kč a pak můžete ještě na 15 min. do bazénu, ale oni to nesledujou, tak tam můžete být dýl. Jdu tam zrovna v pondělí v 10 hod. zacvičit si s trenérkou. Ta mi ale zase dá do těla. Uff :roll: :wink:

Mimo jié mi stojí váha už dva týdny a ne a ne se hnout. To je ale hrozný na psychiku co :?: :!: :? Já jsem na váze každý ráno a už mě to vcelku deptá. :evil: :cry:

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2007 10:47 

Ahojky.
Vidím, že každodenní vážení není jen můj koníček :wink:. Také se mi to teď týden nehnulo, ale dnes jsem dostala odměnu za výdrž. :roll: Zdolala jsem hranici 120 kg :!: :oops:
Vím, že někteří z vás neměli takovou váhu ani jako vstupní, ale já jsem za ni šťastná :lol: Nevím proč, ale byl to takový můj mezník. Teď je další metou opuštění pásma morbidní obezity. :roll: Tak snad se do konce roku dočkám. :wink: Držte mi prosím palce. :lol:
Olčo - gratuluji k dalšímu zhubnutému kilu :!: Jsi úžasná. :lol: Téměř každému se to hubnutí na čas zarazí, ale ty už jsi skoro u cíle a pořád ti to jde. Kéž by to tak bylo u mně. :roll: :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2007 11:46 

Ahoj holky. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Já už sem radši nelezu,přibrala jsem 3kg,30.října mám jet na kontrolu,vůbec nevím,co mám dr. říct,mám se přiznat,že žeru a necítím omezení????

Po tom prvním doplnění paráda,ale potom jakoby se to otočilo proti mě.

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2007 11:54 

metřík jsem ani neupravovala,nějak mě schází motivace a inspirace,takže momentálně -10-11kg :? :oops:

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2007 11:58 

já bych si napsala jídelníček, a řekla popravdě že omezení necítím a nemůžu hlad vydržet, uvidíš, 3 kila nejsou tragedie, ale hlavně aby to nelezlo dál nahoru.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2007 13:53 

Rendulo - souhlasím s Maruškou. Piš si jídelníček (jako vzor ti může posloužit i ten, který mají na stránkách ISCARE ke stažení). Až pojedeš na kontrolu, budeš mít alespoň něco v ruce a oni ti řeknou, kde je chyba. Jestli u tebe, nebo jestli potřebuješ znovu doplnit. :idea:
Neboj se, s případnými neúspěchy určitě počítají, jinak by neměli tak dlouhou lhůtu, kdy pacienty sledují. :shock: Proto je tam dietolog, psycholog apod., aby se přišlo na příčiny problémů. :idea:
Vím, že tě to asi štve a psychicky deptá, ale místo strachu se na kontrolu zkus těšit. :arrow: Ber to jako termín, kdy se začne řešit, proč to nejde, jak by mělo. :idea:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2007 13:57 

Gábino veliká gratulace!!!!!!!!!!!!!! Jde ti to opravdu dobře. Jen tak dál!!!!

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2007 13:59 

Zelenková Eva píše:
Gabčo,moc Ti gratuluji,taky je to na Tobě vidět,že je Tě o kus míň. :lol: :lol: :lol: Tak Ti přeji aby to šlo pěkně i nadále.Měj se zdraví Evik

Ahoj Evi.
Nedá mi to a taky ti musím pogratulovat. :lol: Jedeš jak "namydlenej blesk" :lol: :lol: :lol: Máš po operaci dole 12 kg a já, která je po "O" o měsíc déle 13 kg, takže kam se na tebe hrabu. :oops: :wink:
Přeji ti, ať se takto daří i nadále a máš ze sebe radost. 8)
PS: Nepřehání to tvůj pan dr. s tím doplňováním? :? V Praze dělají drahoty :roll: a on to na potkání nabízí téměř každému? :shock: Takže v průměru jsme na tom v Praze i na Moravě vlastně stejně, že? :lol: :wink: :idea:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2007 14:17 

elena píše:
Gábino veliká gratulace!!!!!!!!!!!!!! Jde ti to opravdu dobře. Jen tak dál!!!!

Eleno děkuji ti za pochvalu. :oops: Zatím to jde, ale čím dál pomaleji. :? Navíc mě čekají oslavy narozenin (ne že by bylo co slavit :oops: :wink: ) a v dáli už mě straší Vánoce. :evil: :roll: Na kontrole se chci zeptat, jestli můžu zase začít brát Meridii, protože už NIKDY nechci to, co bylo před 18. dubnem :!: :twisted: :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2007 15:43 

gábi, uvidíš co ti řeknou, ale já bych nechala meridii až na dobu kdy přestaneš hubnout, a začneš mít větší chutě nebo hlad, já si jí ted taky nechala napsat do žlučníkové operace, protože mě nemůžou dotáhnout. Brát ji smíš ale nejdéle rok a pak musíš přestat. Tak být tebou počkám. Já si nechala napsat dvě balení tj.akorát do listopadu a pak říkala paní doktorka, to vám bude tak špatně že nebudete mít žádné chutě. Pak doufám že vrátí port a až bude vhodná doba dotáhnou. Pak snad ji nebudu potřebovat, ona taky není bez vedlejších následků a to teda taky nemusím.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2007 18:11 

Gábi moc gratuluju ke zdolání hranice a přeju ti ať to jde stále dolů.
A pozor na zítřek ! PROTOŽE:

Copak je to zítra za den?
To v kalendáři těžko najdem,
ale je to v rodném listě,
narozky máš, to vím jistě!
Tak ti přeju všechno nej
a hlavně se nezmrskej!

Hezky si to užij a přeju hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky pa pa :P

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina