Tak vás po čase zase všechny zdravím. A jako obvykle nestíhám, služby stále hektické, nic nového. Jen doma změny. Již ze mě není náhradní babička. Škoda, docela jsem teď truchlila, protože se mladí rozešli, bylo to škaredé a odnášela to děťátka. Ale již se to vyřešilo, bohužel ne k dobrému, ale obě strany se již můžou uklidňovat. Myslela jsem, že se se snachou čekatelkou rozejdeme v dobrém, ale bohužel ani k tomu nedošlo. Dozvěděla jsem se takové věci, až jsem se divila. Ale: můžu zase užívat mládí, jaká babička přece. Sice jsem několik dní pobrekávala, byla jsem už na ně zvyklá, ale ženské oplácané životem jsou zvyklé otřepat se a jít dál. Syn si našel novou práci, daleko od nich, takže se mi za 14 dní odstěhuje do Čech, ale co se dá dělat. Jenom ať začně nový život a zapomene. Jinak se nemůžu dočkat docentury. Ještě dvě kilečka a zdolám ji. Zítra až se vyspím po noční se jede na rybník Suchý nedaleko od nás. Pro mě nejlepší relaxační centrum. Voda, pláž u lesa celkem soukromá, vídají se tam stále stejní lidé, za hlavou les na procházku. Bistra s dobrým pitíčkem, ať alko, pro mě nealko taky dobré. Hurááá, ať už je odpoledne. K obědu jsem udělala hokus pokus. Měla jsem doma šťouchané brambory se zelenou cibulkou, kluci prostě sežrali celou sekanou a brambory tam nechali. Smíchala jsem to s celou nastrouhanou cuketou, to by mi i stačilo, ale klukům jsem tam musela hodit kousek uzeného a kousek salámu, ale ten se dá vydělat, dala vajíčka, koření, pro chlapi samozřejmě čili a šup s tím do trouby a dělej co umíš. A koukala jsem, je to dobrota. Dodělám zeleninovej salátek a můžeme pak obědvat. Nejstarší syn nepapá cuketu, ale myslím, že to ani nazeregistruje, že ji baští. Tak papapap a přeji krásnou sluníčkovou sobotu. V neděli v tom tropickém pekle se zase budu smažit v práci, ale mám s manželem domluvené u nás na koupáku večerní koupání. Nic moc, deset temp a jste na konci, ale po té výhni mi to asi bude jedno. Tak ppaaaaaaa
_________________ 42 let, druhý manžel, trpělivý a podporující, 3 dospělé "děti", kluci jak buci 10.1.2013 OPERACE. TUBU Mostiště, Mudr. Šimoník bbCode: 
|